Alla inlägg under oktober 2008

Av Kajsa - 18 oktober 2008 13:48

Nu är det som tillhör gården inom väggar inför vintern men vi har hur mkt som helst som tillhör firman...suck!!! Mer har det blivit då vi fått klart för oss att de ängar vi haft muntligt avtal på inte gäller mera...Vi måste få bort alla buskar och träd och hela stora växthuset...vi klarar av allt utom växthuset! Det hinner vi inte med utan det får bli nästa sommar. Åkern här ute som Janne och Pontus har harvat varje sommar sen vi flyttat hit får inte ens Pontus köra cross på mera. Hoppet som han och hans kompisar gjort har vi fått tagit bort...Janne kommer ALDRIG mer att harva den åkern mera! Vad gör ett litet hopp på ena långsidan för ont? Man kan ju undra! Detta gör ju inte min ångest bättre...Så här ser min medecinlista ut för närvarande: En halv magnecyl som förebyggande mot hjärtinfarkt, En Ipren+ En Alvedon för att hålla ryggen i schack, Zantac brus för att få bort magsyran...Hur mår ni? Känner mej utseendemässigt som en potatispalt utslängd på en kålåker. Nu ska jag ladda kaffebryggaren och sen sätter jag mej ner och ser lite på Disneychannel med min lille Prins. Hoppas ni mår bättre än mej!!!

Av Kajsa - 16 oktober 2008 21:38

Jag är så in i nordens trött. Mår ungefär som en säl i ett tonfisknät... Känns som om jag bränt mitt ljus i bägge änderna...Vet inte hur jag ska få tillbaks min energi och livsglädje just nu...Jag får ångest bara telefonen ringer. Jag är illa ute just nu men som med allt annat går det mot ljuset! Kajsa orkar med allt! Kajsa ställer alltid upp! Det där kan Kajsa fixa!....bla bla bla...Varför kan hon inte göra det nu då? Tja, hade jag svaret på det så satt jag inte här energilös och ynklig...Faktiskt så är inte allt svart, ingenting är svart förutom bilen...jag är bara så trött på att alltid vara den som skall göra allt!!! Nu till nåt roligt. Jag frågade ett av barnen på dagis varför h*n alltid hade fingret i näsan..."Det kliar" fick jag till svar..."Aha" sa jag då, "du kanske är allergisk" "jo" svarade det lilla livet..."mot clowner..jag är jätterädd för dom" Tänk att jag lyckades hålla masken!!!! Det bara bubblade i mitt bröst...jag gick sakta ut från ateljen där det hela utspelade sej, in till tjejerna som jobbar där och då fick jag skratta!!!! När ungarna berättar nåt med fullaste allvar kan man ju inte skratta för då kan det ju kännas väldigt kränkande för dom. Min prinsessa har i dag vart på friidrotten och kämpat. Hon låg i sängen och visade vad dom hade fått göra för övningar...Kasper låg mkt risigt till där ett tag...han var väldigt nära ett snabbt svepande ben...Jag har klippt Pontus och Janne nu i kväll. I morgon kommer några av prinsessans kompisar hit efter skolan. Dom skall till Ungdomens hus på kvällen där det är aktivitetskväll. Håller på att klura ut en icket alltför äcklig middag...Ida har jag lovat skall slippa äcklig gratäng och vad dom andra inte vill ha vet jag inte så det enda som inte tillagas i morrn är alltså gratäng! Min Joannah har klippt håret lika kort som Lydia har. Hoppas hon kommer hit i morrn så jag får se! Nu skall jag hoppa i säng och försöka få min skönhetssömn som inte har velat infinna sej...suck...Börjar jobba kvart över 6 i morrn. Måste säga att jag trivs som fisken i vattnet med att jobba med dagiskaramellerna....hux plux kan det komma en väldigt rolig mening eller åsikt. Nåväl, ha det gött!

Av Kajsa - 14 oktober 2008 20:05

Man kan ju inte påstå att jag mår nåt vidare inte. Vet inte om jag har fått en släng av panikångest, blivit deprimerad eller helt sonika tröttnat på mitt tredubbla skift... Är just hemkommen från pesula/Isaksson där vi vart och gofikat! Vicktor visade sitt rum nu när det är klart, jättefint har han! Han räknar dagarna till sin födelsedag...nu är det bara 6 dagar kvar! 5 dagar till lilla Olivers 2 årsdag! 8 dagar till fammes födelsedag...skriver inte vad hon fyller eftersom man inte brukar prata om en dams ålder! Men i allafall...när vi skulle åka hem från Emma och dom så skulle Anton först krama oss allihopa en och en...för att sen förhala våran hemgång skulle han ge var och en av oss en puss åxå. Lilla goungen! I morgon efter jobbet kanske vi åker en sväng till stan, vill kolla upp mitt stora hjärta så det mår bra i allafall! Ni som känner mej vet ju att jag har en stor cigarrpassion...MEN NU HAR JAG LAGT AV MED DEN...Tänkte ändra passion så den harmoniserar lite med min stegräknare i stället...hehehe...Nix, nu ska jag ställa i ordning ungarnas kläder och dyl för i morgon. Jag börjar jobba redan kvart över 6 och Janne skall med Jesper till Kalix och jobba kvart i 7...Min bästaste ägghalva kommer och hämtar mina 3 minsta i morgon och då vill jag inte att hon skall behva vänta på dom. Ponte skall med bussen till stan och de andra två ner till skolan. Frukost får dom äta på skolan tack och lov. Jag har faktiskt många passioner egentligen...livet bl a! Ha det göttigt!!!

Av Kajsa - 12 oktober 2008 18:50

Jag har bloggat på webblogg,blogspot,metrobloggen och så här...tror ni inte att jag har problem med mina bloggar....Nu kan jag inte ens lägga in bilder...grrrrr...vet inte om det är ngt allmänt fel eller om det bara är hos mej!!!! jag gillar att skriva och lägga in bilder och jag avskyr när det krånglar, därav mina byten av bloggar...Har nyss testat på webbloggen men inte fasen kunde jag lägga in bilder där heller. Har i allafall vart kyrkovärd i dag och det gick bra! Är ju där i par med Nina så varför skulle det inte gå bra...vi är ju bäst!!!! Eller hur? Sen bar det av mot Happis och invigningen av den nya asklunden. Janne och Jesper och Andreas har byggt den och den är så fin...ni skulle få ha sett bilder men... Vi skippade kyrkfikat och drog till Nedre för lite samvaro med familjen Pesula/Aldeman. Gott fika och bra underhållning!!! Bygget går framåt, Algot visade mommo var hans och Viggos rum skulle vara och så sprang han och mätte lite med ett spännband. Snabbhandling och sen hem och fixa middagen. Emma ringde åxå och förtäljde att Nicke sett en björn springa över vägen i Tossa/Kärrbäck nånstans. I morgon har jag bestämt att vi skall hälsa på hos Pesula/Isaksson, det känns som längesen vi var dit. Nu vill min lilla goding(Kasper) att jag läser 5 böcker Alfons Åberg åt honom och det ska jag naturligtvis göra! Ha det gött!!!! Vet inte vad jag gör nu med mina bloggar...trivs här på den reklamfria varianten men om det inte funkar med bilder så ger jag opp!

Av Kajsa - 11 oktober 2008 18:33

Skallen och halsen vill inte sammarbeta med mej i dag...Börjar m a o bli sjuk! har jobbat i dag...jajamensan på en lördag! Vi har kommit överens hon jag jobbar hos och jag att vi lägger in timmar under helgerna åxå nu när jag har fått vik på skolan. För mej funkar det jättebra! Nåväl, när jag kom hem från jobbet började jag och de två minsta kidsen att städa upp här. Jag är ännu nöjd med dagens barnslaveri och klockan är 18,37! Lydia har två Prinsessor här på övernattning, dom har redan haft uppträdelser i diverse kläder. herre Gud vad jag spårar ur i min berättelse i dag... Efter barnslaveriet for vi till stan och lunchade på Frasses...mummmmmmms!!!!! Sen in på Prillan och handla. När vi var på Prillan och handlade fick jag se att jag missas ett sms...det var från Agnes. Hon undrade om vi kunde komma i dag och kolla på kläderna som hennes flickor sorterat ut från sina garderober. Självklart for vi dit! Lydia fyndade kläder för 220:-...två jackor...en kappa...massor med toppar och kjolar! Sammanlagt 22 plagg! Gissa om min Prinsessa är lycklig!!!! Tack snälla Agnes!!!!! Nu ringer telefonen....So - Long!

Av Kajsa - 10 oktober 2008 22:02

Jag har inte riktigt kommit underfund med hur jag kan redigera bilderna så dom kommer i den ordning som jag vill! har sett andras bloggar och dom får sina bilder mkt finare än jag...Men övning ger väl färdighet! Jobb och slit hela dagen... så skönt att komma hem till färdig middag! Emma var här och kockade! TACK snälla vackra dottern min! Nu väntar bingen! Jesper är ute på vift så min sömn blir nog relativt orolig...Ni vet ju att det finns älgar och rattfyllon ute som stör! Har kollat på Idol i kväll men orkar då rakt inte sitta uppe och vänta på att få se vem som åker ut. Är det ngn av er som har sett eller som kommer att se på "Stjärnor på is"? Jag tycker personligen att det programmet suger...Vill bara se vår egen stjärna Markus Fagervall!!! Har ni hört hans nya låt? Han är så himla bra! Å tänk att våran Lotta har övningskört med hans pappa...hon har t om tagit fel på hans ben och växelspaken...Hehehehe...Jag fick föresten en extra present i dag på mitt jobb...Från Ebba! Ögon riktigt lyste på henne då hon högtidligt räckte över en fin genomskinlig påse full med gelespindlar...stora var dom åxå! Fy sa jag...men jag tackade henne och gav henne en kram ändå!!! Måste säga att hon har gett mej den fyndigaste presenten nånsin! Alla som känner mej vet att jag har en fruktansvärd spindelfobi...Lydia fick lite slingor i sitt hår i går. Det blev jättesnyggt! I morgon skall Henny och Cessi sova över hos henne och hon har redan beställt mera gott inför tjejkvällen...suck!!! Ska jobba i morgon så det blir väl till att åka in till happis efteråt för att uppfylla min Prinsessas önskan!

Nu väntar som sagt var bingen! ha det göttigt kära vänner!


Av Kajsa - 9 oktober 2008 22:20

Men vilket firande jag haft i dag! Vi har haft fullt hus här i kväll. När jag kom hem från jobbet hade Joannah gjort pizzor...tror det var fem st långpannepizzor...Susanna fixade disken...det var i princip bara att sätta sej till bords! Tack snälla ni!!! Kasper och Lydia och Joannah gjorde en helsmaskig tårta. Tack! Omgiven av mina varmaste vänner har jag varit i kväll! Tack alla ni som kom!!!! Och vilka presenter jag fått...Joannahs familj hade packat en "mammagottapåse" som innehöll: En korsordstidning,två alkoholfria öl, en påse chipsstjärnor,en digestivechokladkaka, en påse badsalt och en badbomb. Av Susanna fick jag ett "mysamedtekit" som innehöll en bautastor tekopp med fat,Marylandscokies,två olika tesorter,och en specialkit med citronpressare,honungsgrejochtesil. annika och Janne kom med fina servetter och en superfin anteckningsbok i a4 format. Resinarna gav en jättefin svart lukta med ett orangerött ljus i. Emma och Nicke gav mej en bautastor "Merci"ask.Av Henny och hennes familj fick jag en burk rönnbärsgele, ljus och ett jättefint halsband som henny gjort. jag har säkert glömt nåt nu MEN inte detta här...Det allra finaste som jag fick av Vicktor! Ni kan se bildsviten här nedan! Han har gjort en servetthållare! Men fatta hur det kändes i mitt mommohjärta! Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova lite innan jag ska upp igen...vilket ekorrhjul man lever i alltså...Ha det gött alla ni!!!

Av Kajsa - 8 oktober 2008 22:23

I dag har jag verkligen vart flitig! Innan jag for till jobbet hann jag tvätta två tvättar, städa badrummet och sovrummet samt fylla och tömma diskmaskinen! Men jag glömde gå på mitt andra jobb...Skulle iof bara vara där i en timme innan jag gick på mitt vikariatjobb men ändå...jag skäms! Har jobbat till halv sex i dag. Sista timmen spelade jag "prick" som är ett slags basketspel, med en avfrillobarnen. Vet inte riktigt vem som vann men skrattade gjorde vi ...hela tiden! Har haft besök av min ägghalva och Sara! Vilka fina presenter jag fick av dom! En "Lilla My" burk fylld med skumkrokodiler!!!! Marimekkoservetter! Ett "gör dina julkortsjälv"kit. Vi fikade och pratade och skrattade...as usual! En liten hälsning kommer här till KOCKEN C...Hoppas vi snart får träffa dej!!

Lite senare kom familjen Pesula/Isaksson och lilla Anton var våldsamt intresserad av Lydias förråd av gamla glasögon...Nu ska jag krypa till kojs! La mej så tidigt i går så jag vaknade pigg och utvilad redan klockan 4... Säger åxå GRATTIS i förskott till Bettan och Ubbe!!!:=)

Godnatt på er allihopa!!!

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards