Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Bok och utmaning

Av Kajsa - 18 november 2008 21:57

Denna bok har jag beställt i går och fått i dag! Har börjat läsa den nu. Såg på Nyhetsmorgon i söndags där familjen Krogh var med och berättade om sitt liv med ett svårt sjukt barn. Jag blev så tagen av hela historien så jag läste hennes blogg och där hittade jag hur jag kunde beställa boken.


Jag har blivit utmanad av Åsa


Tre saker som skrämmer mig:
Att La Familia ska drabbas av något ont
Naturkatastrofer
Elaka människor


Tre personer som får mig att skratta:
Susanna L
Ida A
Mr Bean

Tre saker jag älskar:
Singstar
Mitt badkar
Kalas

Tre saker jag hatar:
Elakt skvaller
Baktaleri
Spindlar

Tre saker jag inte förstår:
Varför inte vägverket kan sanda/salta vägarna bättre
Hur någon kan utnyttja barn eller djur sexuellt
Hur nån kan tycka om ketchup

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
Ett headset
En digitalkamera
Ett tomt ölglas

Tre saker jag gör just nu:
Skriver detta;)
Tänker på två som har det svårt just nu
Rapar(av ölen som jag drack)

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Upptäcka botemedlet mot canser
Se vårt eget land med tåg eller bil (gillar inte flyg)
Skaffa en egen häst (Islänning)

Tre saker jag kan göra:
Diska
Dammsuga
Tvätta kläder

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
Hammerfall
Vågor som rullar in mot stranden
Ditt hjärta

Tre saker jag skulle vilja lära mig:

Springa
Spela piano
Att prata finska flytande

Tre favoriträtter:

Min egen fisksoppa
Kyckling
Jespers veggoröra


Tre personer som jag utmanar:
Ulla, Elli och Bettan

Nu är det så att jag inte får dessa förbenade länkar att funka i dag...suck! Men det gör inget för ni som är utmanade kan ju läsa...eller hur!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Skickar här en kram...en jävligt STOR kram till er som behöver en!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bettan

18 november 2008 23:16

Tar den där utmaningen en annan dag... orkar inte just nu :(
Tack för kramen, den värmde vännen!
Kram tbx

 
Gisan

Gisan

19 november 2008 08:39

Ja det finns många livsöden man "fastnar" för och tar in. Kramar...

http://gisans.blogspot.com

 
Ingen bild

Fia

19 november 2008 12:33

finns så mkt hemskt i världen att man ibland glömmer bort det vackra. Nu har jag inte läst om henne där men överlag...

 
Ingen bild

Annika

19 november 2008 18:20

Är du oxå som jag? Vill oxå lära mig att springa, för det är jag usel på....det ser så härligt ut när de som kan springa springer!! :)

 
Ingen bild

Erik

19 november 2008 18:44

Att salta vägarna vid riktigt vinterväglag är vanvettigt, det blir slirigare.

 
Ingen bild

Ulla

19 november 2008 21:45

Kul att du också har ett så bra förhållande till ditt badkar. Under vissa perioder i livet skulle jag inte ha klarat mig utan mitt. När jag var gravid sista månaderna med Kalle bodde jag nästan i badkaret :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se