Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Fredag

Av Kajsa - 21 november 2008 21:25

"Jag farde till skolan" Bilden är så förbaskat gullig! Har just glott på dumburken och Idol. Tyckte att så gott som alla var bra idag MEN min favvo är ju förståss Kevin! Eran då? Lydia och Henny håller i gång på både Msn och i tv rummet..."Mamma Mia" blandat med "Titaniclåten" på pianot. På nåder fick jag ta datorn och göra ett inlägg för det är tydligen mkt viktiga förhandlingar på Msn just nu...Läste i Aftonbladet om en kille i England som hade ett hjärtfel och som dog av Axe deon...hans hjärta orkade inte tydligen med alla giftämnen som sprutades omkring i den lilla oventilerade toan. Fan vad skraj jag blev...tänkte gå in i badrummet och sanera på hyllorna...Mina barn är mitt allt! Finns inget som är lika dyrt! Kasper har mått riktigt bra i kväll. Nu sover han och jag är på väg. Janne har vart på teatern i stället för mej och hjälpt till. Vi tänkte ju gå båda och se och samtidigt hjälpa till där med fikeriet men som ni ju vet så blev min lilla älskling sjuk. Jag har fått mkt gjort i dag...möblerat om(vad ovanligt...) och städat toan och badrummet. Men jag har åxå vart så in i nordans trött. Tårarna har brännt i ögonen och runnit åxå. Jobbigt att prata i telefon har det åxå vart i dag, särskilt med Elli och flickorna. Emma ringde faktiskt och berättade att Anton reagerat på alla pälsdjur utom katt när dom var i kalix och gjorde allergitest. Stackars liten! Ja och så björkpollen var det åxå.
Kasper önskade att vi skulle se på "Full frys" när vi går och lägger oss men nu har han ju redan somnat så...fast nog blir det den ändå...om han vaknar i natt då slipper jag kliva upp och byta skiva. Peppe var och handlade i stan i dag och då bad jag han köpa slingmedel och det har han gjort. Elli kommer hit nån dag nu under helgen och hjälper mej. Är så less på min fula frisyr nu (frisyr och frisyr...) Har iof en väldigt snygg 247mössa som jag har på inomhus så att egentligen gör det ju inget. Nu ska jag gå och enjoya flickorna i köket och "mamma Mia" sjungningarna. Ha det gött allihopa och en STOR kram till alla er som behöver en!!!!

 
 
Ingen bild

Joannah

21 november 2008 21:59

hihi vad gulligt! Skönt att han mår bättre!
Hejjar på Kevin jag med!
Nu ska jag gå och dricka lite ramlösa och sen hoppa i säng, ungarna sover redan!! SKönt!

 
Ingen bild

Fia

21 november 2008 23:14

hmm har det hänt nåt hos Elli?

Jag vet inte vem jag tycker är bäst i Idol men Anna var en favorit även om jag inte tycker hon skulle ha vunnit så var det lite väl tidigt att åka hem. grät en skvätt till hennes version av en av mina absoluta favoritlåtar, alla kategorier.
Men Kevin passar ju idolkonceptet till 110% och gör alla låtar bra och emd säkerhet som överglänser dom andra. Tråk Robin sjunger ju fint o ser söt ut men har ju NOLL utstrolning.

kram o sov gott.

 
Ingen bild

Bettan

22 november 2008 02:33

Tack för dina värmamde kramar, jag är en av dom som behöver dom!
Sitter just nu och tänker på mina tonår och hur allt var så mýcket enklare då.
Tack för att du finns och värmer mitt hjärta varje dag även om du inte är så nära!
Kram

 
Ingen bild

elli

22 november 2008 08:45

Jag tycker att Robin är bäst. Vulken liten goding han är Kasper.
Jag förstår din rädsla med deon!!!!
OCH barnen ÄR absolut roten till all lycka i världen!!!

 
Ingen bild

mimmi

22 november 2008 09:42

Jag läste att Jesper hade köpt sängmedel först och funderade vad det var, sen tvättade jag glasögonen. Ha det bra!

 
Ingen bild

kerstin

22 november 2008 16:51

Kevin är min favorit.Tycker att det är dags att johan åker ut,han kan ju inte sjunga allt låter ju likadant. Trevlig helg.

 
Lena L

Lena L

22 november 2008 19:30

Sparar du på såna fina teckningar och meddelanden från barnen? Det gör jag. Och när de är nog stora för att uppskatta det ska de få några tillbaka, inramade. Min systerdotter och systerson har fått var sitt kollage av bilder och texter som de skrev när de var små (de är nu över 30).

http://www.belena.net

 
Elisabeth

Elisabeth

22 november 2008 20:52

Kan man bli annat än känna glädje när man läser det absolut viktigaste och vackraste skriv som finns här i världen... orden som förmedlas från ett barn!
Tack snälla, underbara du... för att jag fick läsa dem...

Varm kram..

http://himlastigen.blogspot.com

 
Ingen bild

ai

23 november 2008 07:05

He, he har sparat Annikas teckning, som jag fick till MORSDAG ;-D

 
Ingen bild

Anna-Lena

23 november 2008 09:28

Åå så fin teckning:).
Jag vet inte vem jag hejjar på, tyckte Robin som åkte ut förra gången var bra.
Trevlig söndag.

 
Ingen bild

Erik

23 november 2008 09:31

Tycker mig ha hört någonstans att man kan bli kvitt björkpollenallergi med tiden, intressant, om jag inte minns fel hade jag problem med detta under tonåren men inte nu.

 
Gisan

Gisan

23 november 2008 16:53

Åh vilken fin bild med text till. Kramar...

http://gisans.blogspot.com

 
Ingen bild

Maria

23 november 2008 18:05

Vad gjorde vi utan våra älskade barn? Har också sparat en massa som Prinsessan har tillverkat under årets lopp... Kram på dig!

 
Ingen bild

Nina

23 november 2008 20:44

Att det är roligt att spara bilder och text som ens barn gjort !!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 16 juli 2021 16:12

Alltså det är så längesen jag var in här på min blogg och nu, just precis nu tänkte jag fortsätta blogga men vet inte hur i hela Hisingen jag kan få in foton hit eftersom min dator tydligen vägrar inse att just den funktionen har fungerat förut :-(  ...

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards