Alla inlägg under november 2008

Av Kajsa - 5 november 2008 22:47

Min fina Prinsessa är sjuk! Just innan vi skulle med Kasper på friidrotten kom hon och Henny hem(dom hade vart hos Henny) och Lydia frös som en jag vet inte vad. Jag kollade febern...38,9...Givetvis så tänkte jag stanna hemma men Kaspers haka började darra betänkligt och så pep han:"kan inte pappa stanna hemma?" Lydia sa att vi kunde fara båda två för henny var ju här och både Jesper och Pontus var åxå hemma. Kasper och Vicktor fick pröva på både stavhopp och kula, men så roligt dom hade! När vi kom hem gjorde jag sen middag igen...ALLA fick...varma mackor! Nu ligger alla mina små älsklingar och sover och själv är jag på väg! Självklart Elli ska jag fixa videon åt dej!  Innan jag avslutar här så skall ni få ta del av en av mina favoriter:


Av Kajsa - 4 november 2008 21:21

Men fy farao så pinsamt trött jag är!!! Kom hem för en och en halv timma sen...for direkt efter jobbet till Tampis och införskaffade ett par vinterskor (Kuoma) till Kasper. Sen en snabbis in på maxi där jag förutom det jag skulle ha även fyndade sockar (vita, 10 pack) för endast 49 kronor! Jag har köpt likadana förut och gillar dom. När jag sen kom hem stekte jag hamburgare till mej själv (som fick en mkt sen middag i dag) och till mina minsta två! Nu sitter jag här och nästan skämms för att jag inte hinner plocka och dona och feja lite...Jag orkar helt enkelt inte! I morgon är det fotografering på dagis/skolan och det innebär en eventuell lättare form av kaos...Då kanske det är bäst att vara utsövd...hehehehe...I morgon ska jag jobba på två av mina jobb varav det första bara en liten stund. Nu är det sista veckan som jag får jobba på dagis för på måndag kommer den ordinarie tillbaks. Tänk vad dessa veckor gått fort!!! Vill att det ska vara 6 veckor till...Fast dom är ju givetvis glada när den ordinarie kommer tillbaka! Ungarna var åxå så trötta i kväll. Ponte beställde varm bastu till kvart över 6 i morgon bitti, han orkade inte duscha i kväll. Plötsligt dyker det upp några kompisar och Pontus går ut...Fan vad förbannad jag blir på detta skitsvamlande om skolmaten! Lättmjölk och mjölkfritt margarin... NÄR HAR NÅN UNGE BLIVIT FET PÅ SKOLMATEN???   Nej, nog är det chipsen och läsken som kirrar fettet för så himlars god är inte skolmaten så ungarna äter sej fet på den. Lättmjölken innehåller TILLSATT D-vitamin!!! Mellan och standardmjölk har det redan så det behövs inga tillsatser! Vi måste ju för jisses göra nånting!!! ÄR NI MED???
 Godnatt på er alla - var ni än är!!!!

Av Kajsa - 3 november 2008 19:58

Av Kajsa - 2 november 2008 09:57

I går åt vi ute jag och vissa delar av min familj. Vad jag och Joannah åt ser ni längst ner...fasen så gott det är!!! Var på kalas i går åxå. Susanna var det som vi firade! TACK för allt gott fika!!!! Glöm ej receptet!!! Därefter var det biotajm! "kung fu panda" En film som jag inte tyckte var nåt att se...Vicktor och Kasper tyckte inte om att dom slogs så mkt i filmen annars tyckte dom om den! Henny och Lydia njöt nog av både film och gotta där dom satt. Själv hade jag en liten goding i knäet under hela filmen. Ankkis barnbarn ville inte sitta själv och Ankki var där nere och tog betalt så killen kom till mej! Det var så härligt för denna lilla goding går på dagiset där jag nu fått jobba på och han sa fröken till mej under hela filmen! (alltså när vi pratade om nåt som hände i filmen, inte hela tiden). Vet inte om jag måste införskaffa mej en my mobiltelefon när nästa lön kommer...Den är så oresonlig och funkar inte hela tiden. Ibland kommer det helt andra bakgrundsbilder än de jag har bestämt och så helt plötsligt får jag inte dra ur usb kabeln...vilken j*la kabel??? Jag har stängningen hela nästa vecka så jag kommer sannolikt inte att få mina glasögon förrän tidigast lördag...om inte nån annan kan hämta dom och så får jag justera dom så dom passar på lördag. Nå, det är en baggis vad som än görs! I eftermiddag blir det besök hos famme. Hon har fyllt år och vi har ännu inte grattat henne. Förra helgen var jag och Pontus sjuka plus att jag och Janne jobbade plus att vi bara har en bil men vinterdäck...Nu ska jag ut i garaget och leta upp mina röda fina filt ljus pyramider! So long - Kalsong!!!

Av Kajsa - 1 november 2008 22:20



Enbart X-box är vad som stod på spel. Den 31 oktober var sista dagen i tävlingen som Barncancerfonden ordnat. Den insamling som samlar in mest pengar får en X-box. "Den jävla idioten" har samlat in mest pengar. Över 90.000 kr på 1,5 månader har skänkts av 1.200 personer. Detta är gjort av okända människor till förmån för en person vi aldrig fick möta. Madde. Hennes kamp är över, men hennes anda lever.
Tack vare henne, hennes mamma och pojkvän och alla er som redan givit en summa fick vi en X-box av Barncancerfonden. Denna ger Enbart (som startade insamlingen) med glädje till Maddes mamma Anne för att hon skall kunna ge den till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, JK avdelning 70. Det är inget som botar, men det ger förhoppningsvis en liten stunds glädje för de tjejer och killar som var dag kämpar mot "Den jävla idioten".
Tack alla ni som har givit och bidragit till insamlingen "Den jävla idioten". Inlägget är pingat på Intressant.Alla ni som har givit stöd utmanas härmed att lägga upp inlägget på er blogg.
Av Kajsa - 1 november 2008 00:54

Jag har fått en utmaning från Åsa

Berätta 7 saker om dej själv!


1.Jag har ett medfött njurfel som kallas för "Hästskonjure" vilket innebär för mej att den ena njuren inte fungerar till fullo.

2.Jag skulle ALDRIG någonsinn äta ngt med äcklig ketchup på eller klappa en spindel

3. Jag är en orolig själ som ständigt flyttar om möblerna i huset till allas förtvivlan...

4. Min första häst hette Weber.

5. Jag har i dag fått lära mej hur jag bränner över mina bilder på skiva!

6. Jag älskar "Stefan&Krister" deras farser är inte av denna dag!

7. Jag hatar lösa hårstrån som ramlar innanför tröjan!


De regler som gäller är:
- Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
- Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
- Låt dessa personer få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Jag utmanar:Belena

Elli Emma Joannah

Lotta

Majsan

Ulla

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Denna dagen har så gott! Fick migrän på jobbet i dag, inte roligt men det gick bra tack vare arbetskamrater som förstod! Först på kvällskvisten har det lättat. Nu känns det bara att jag vill i säng men ena sonen skall hämtas strax och fastän det är Janne som hämtar slipper inte sonen undan mitt krav på utandningsprov" Sonen tycker att jag är ett stort pucko och att andra föräldrar minsan låter sina ungar vara ute hur länge dom vill och får göra vad dom vill...Jag sa bara att dom föräldrarna inte borde ha skaffat några barn! Det står jag för!!! Jag tycker att de föräldrar som tycker det är ok att ungarna super innan dom fyllt 18 år är oansvariga! Jag vet att min son har druckit alkohol och är skitförbannad på den jävla idioten som köper ut öl/cider. Jag har sagt till sonen att om jag får reda på vem det är så polisanmäler jag direkt!!! Vad tycker ni då? Ni föräldrar!!! Bryr ni er om era barn och kan ta en konflikt ELLER skiter ni i vad ungarna gör? /Godnatt!



Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards