Alla inlägg under december 2008

Av Kajsa - 6 december 2008 20:32

Har vart hela dagen på friidrottstävling i Haparanda. Min Kasper är så lycklig över silvermedaljen han och de andra i laget sprang hem i stafetten!

Av Kajsa - 4 december 2008 22:14

Så här ser mitt fina granhjärta ut i kväll... i morgon har det förhoppningsvis belysning på.

Jag har faktiskt hunnit med lite ett och annat idag...bla har jag gjort en "vit pepparkaksdeg" Den tål även Kasper. Jag har gjort varma mackor till kvällsfika...jaja...inget mer då...fast jag tycker att det var mkt...!

Inte har jag heller tänkt stressa ihjäl till jul! Har bara några julklappar kvar att handla. För mej är julmaten viktig och därför kommer jag att tillverka köttbullarna i god tid! Dom kommer att få tillbringa en kortare tid i frysen... Lussebullar ska jag baka på lördag, det blir såna utan mjölk och ägg så att alla kan äta av dom. Ingen hysterisk städning har jag heller tänkt att göra...Endast dammsugning och skurning!

Julen skall man njuta av!  Det är för mej en familjehelg!!! Dagen före har vi skinkochölkväll med våra grannar, det har vi haft i snart 15 år! Julen är ingen suparhelg heller!!! Endast julmust(cocacola för Kasper) och julöl finns på bordet!

Denna jul ska jag faktiskt INTE stressa med nåt! Jag har tänkt bestämma som så! Vill jag ligga på soffan och se Kalle Anka så gör jag det!!! Maten kommer jag att ha full koll på!

Kanske det blir ett bastubad på morgonen...En prommenad mitt på dagen...Spel vid köksbordet på kvällen...who knows! NU ska jag iallafall krypa till kojs! STOR kram till er allihopa!!!

Av Kajsa - 3 december 2008 22:29

Detta har jag pysslat med i dag...I morgon är det meningen att jag skall klä mitt fina hjärta i endera enris eller tall. Ungarna får i uppgift att knipsa lite barrämnen i morgon när jag är på mitt arbete. Sen när jag klätt det i den naturskrud som passar så blir det belysning runtom. Tror att det faktiskt kan bli riktigt fint. Har nån av er julbakat klart? Jag har bara gjort mazariner...som snart är uppätna...Inget städeri har heller hunnits med...eller julklappsinpackning eller kortskriverier...men jag tar det lugnt...allt hinns! Hur ser eran julafton ut? Berätta! Slutar denna dags bloggeri med mitt nya mantra...Skickar en STOR kram till er allihopa som bbehöver en...och till er som tror att ni inte behöver en...

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Att min fina prinsessa har namnsdag i dag har väl inte undgått någon...Flicka från Lydien...Min vackra underbara lilla Lydia!!! GRATTIS på din namnsdag!!!!!!!! 

Av Kajsa - 2 december 2008 21:17

Är bäst!!! Å denna låt är bara för min egen älskade mamma!!!!

Av Kajsa - 1 december 2008 21:10

Mina nya fina simglasögon...Nu kan jag duscha med ögonen öppna...hehehehe...

Som bekant beställde jag och Janne varsin mobil förra torsdagen...men i olika kategorier...Jag som privat och Janne som företag. Trodde att dom pappskallarna på Katching skulle skicka dom i samma paket men icket! Janne for in till stan nu på em för att hämta sin...min var enligt Posten ännu kvar i Ånge...Just när Janne kör in på gården kommer ett sms...Ja, ni kan ju aldrig gissa vad som stod i det... 

Teatern i går på biblioteket gick jättebra. Känner mej så himla stolt när jag ser mina barn uppträda!

I dag när jagskulle gå tillbaks till dagis efter min rast var det ngn som öppnade dörren just precis när jag skulle gå ut...F*n vad det gjorde ont i min ena tå!!!! Jag gapa och svor och hade mej...så när personen som öppnade dörren frågade mej några timmar senare om jag ville köpa en lott så köpte jag alla som fanns kvar eftersom jag hade vart så ond...tackochlov var det bara tre lotter a`10kronor kvar. Mitt samvete blev vitt igen!

Nu ska jag tvinga mina barn att sova! Såg ni föresten "Himlen kan vänta" nu i kväll? Helt klart sevärd! Man får många tankeställare!/Stor kram till er allihopa!!!! 

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards