Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Måndagkväll

Av Kajsa - 19 januari 2009 19:11

Imorse har jag invigt mina nya stavar! Sen har jag jobbat! Har sovit så väldigt dåligt i natt (Inte bara i natt... egentligen sen i höstas). Magkatarr på gång...Janne har vart till stan och införskaffat "Insider" som är ett slags tabletter som gör livet lite lättare för magen.

I morgon får jag jobba hela dagen och då kommer min prommenad att ske på min rast. Jag vill verkligen komma i gång med motionen.

I fredags då Lydia var på kalas hos Henny så fick även Kasper följa med för att Rasmus skulle ha nån att leka med. Hux plux ringer Ankki och säger att kasper var orolig och ville att jag skulle komma. Han trodde att han ätit nåt som han inte tålde. jag for givetvis dit som ett skott med betapredtabletterna i högsta hugg. Det kändes tjockt och tungt i hans hals sa han. Han fick sin medecin och sen for vi hem. Ankki vet ju vad han inte får äta och Kasper själv har åxå bra koll på det. Han hade absolut inte ätit ngt som han inte tålde men nånting var det ju.

I dag ringde jag till Bm i Kalix och berättade vad som hänt. Nu ska han få en "penna"(En adrenalinspruta) som skall var med överallt omutifallatt plus att jag ska se till att han har en liten burk där jag lägger tio Betapred färdigt så att om det händer ngt så är det bara att slänga dit en msk vatten och röra om.

Nu väntar tvättstugan på mej...har redan vikt bort alla rena kläder men grejen är ju den att både torktumlare och tvättmaskin (och smutstunna) är fulla...

I dag då vi var hos familjen Isaksson sa Nicke en sak som han hört av en bekant och som jag tyckte var mkt kloka ord! "Livet är ett lån" Det stämmer ju! Vi måste förvalta detta lån väl! Ha det göttigt och STOR kram på er!


Denna låt gillar jag! 
ANNONS
 
Maria

Maria

19 januari 2009 20:01

Vad du är duktig! Mina stavar står längst in i garaget....

http://www.123minsida.se/seifur

 
Ingen bild

Ulla

20 januari 2009 07:22

Vad jobbigt att gå och oroa sig för allergin och andningen hela tiden. Och du, det där med tvätten, det ligger nån förbannelse över alla tvättunnor. Dom går inte att tömma.

 
Ingen bild

Fia

20 januari 2009 09:06

jobbigt för honom med alla allergier.

Låten är väldigt bra brukar ganska ofta sjunga på den faktiskt.
Hur får man in en you tube ruta sådär???

 
Ingen bild

Joannah

21 januari 2009 09:13

Kram till dig, världens bästa mamma!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se