Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Kalas och kula

Av Kajsa - 31 januari 2009 21:47

Det blev inget personligt rekord för min Prinsessa i dag men hon var ändå nöjd med sin prestation och då är jag åxå det.

Vi har vart på Ikea och fyndat minsann...yes...jultingeltangel igen...!!!! Stjärnor för 20:- som jag skall ta med till Pello i morgon och hänga upp i fönstrena.

Bild kommer i morgon.

I går kväll la jag mej kring 9 snåret och somnade inom en kvart...vaknade någorlunda utvilad i morse strax efter 7. Behövde nog sova!

På Ikea träffade vi GulleSusanna! Pöss pöss på dej! Vi träffade även GulleSara!!! Denna gången ropade jag på henne ända tills hon såg mej!!!Pöss pöss på dej med!!!

Därefter for vi till gamla Frasses(vars annars) och åt...vet ni att ingen av oss orkade äta upp allt...? Könstigt!

Nästa anhalt var sålunda Nedre där Viggo skulle firas...

 

Av oss fick han en liten tårthatt...hans kläder från Juliet hann inte komma...Men är han inte för söt det lilla livet så säj!!!!

I Nedre var det full rulle! Vi saknade dock familjen Täikkö och Laine/Forlund men dom blev hemmavid pga sjuka barn.

 

Kasper förärade oss med en verkligt fin teckning! "Mamma! Tycker du att jag är bra på att rita" frågade det lilla livet..."Självklart" svarade jag då...för det kan väl alla se att han är en hejare på att rita!

Här ser ni mej! Pratandes med Kaisu på kalaset i Nedre. Min nya fina Juliet klänning har jag på mej! Inte ofta jag är med på bild men denna gång lyckades Lydia ta ett som jag inte raderade direkt...bara för att jag ville visa min nya klänning samt säga en sak...

I år fyller jag 50 år! jag har vart med i VIktväktarna och gått ner 20 kilo...nu har jag ätit upp mej igen...Ska verkligen livet vara en ständig kamp om vikten? NIX säger jag! Jag skiter fullkomligt i om andra tycker jag ser ut som ett gammalt fetto i mina korta kjolar och klänningar...faktiskt så gör jag verkligen det!  Tror att livet känns bättre och mitt välbefinnade åxå av mina egna tankar.

Ingo har dött!!! Världsmästaren i boxning! Han var sjuk och  hade så vart i många år men ändå! Jag tycker det känns väldigt sorgligt!

Kikade på Körslaget och blev mkt förvånad över att Team Hanna vann...men båda teamen var väldigtbra så det vägde ju jämt MEN Eriks vinst hade gått till såna människor som verkligen behövde det!

Avslutar med en låt...lyssna på den! Några kanske minns min version..."Sticka strumpor"  STOR kram till er llihopa!


 
 
Ingen bild

Emma

31 januari 2009 23:26

i löve jo :-) skrattar som bara den spam koden var nfez skitroligt har dryckigt 2 glas vin och är lite svammlig hihihi

 
Ingen bild

Susanna

1 februari 2009 09:23

Pöss pöss på dej oxå!! :)

 
Ingen bild

elli

1 februari 2009 09:43

Du har kommit till en punkt i livet där jag varit redan ett bra tag!!!
Vi duger som vi är.
Är det nån som ska gnälla så är det för att dom inte mår bra. Inte lika bra som du och jag!!!! Kram söstra min!!!!
Du var jättefin i klänningen. Jag kan aldrig ha en sån kort klänning. Mina ko ben du vet. När det gäller dom så är jag väldigt känslig!!! höhö!!

 
Ingen bild

Ulla

1 februari 2009 10:17

Du är så klok! Den är vacker som känner sig vacker. Jag tror jag oftare känner mig vacker nu än när jag var 20 så nått vinner man nog ändå med ålder och erfarenhet! Kan du inte ta en hel bild på klänningen, den ser så spännande ut. har du en väst över eller ingår den i själva klänningen?

 
Ingen bild

Ai

1 februari 2009 10:36

ÖVERVIKT, den ger för mkt SJUKDOMMAR.
För SMAL, gör INGEN VACKER.
Så hitta den GYLLENE VÄGEN, inte lätt!

 
Ingen bild

Maria

1 februari 2009 12:25

GRATTIS!!

 
Ingen bild

Lotta

1 februari 2009 12:53

Fan vad sjukt lika du å mamma är egentligen.. Iaf på bild! :-) Och Hannas vinstpengar gick juh också till något jättebra; så ungdomarna har nåt att göra uistället för att ränna ute på stan med flaskan i högsta hugg.. ;-D

 
Ingen bild

kerstin

1 februari 2009 13:29

Hälsa och kärlek kommer innifrån hjärtat.Det andra bekymrar man sig inte om.

 
Ingen bild

Cessi

1 februari 2009 13:52

Du är perfekt.

 
Ingen bild

Bettan

1 februari 2009 19:24

Håller med föregående, du är perfekt som du är för du är allas våran Kajsa och vi älskar dig oavsett!
Kram

 
Ingen bild

mamma

1 februari 2009 21:57

Nu går det ju åtminstone att kommentera.
Nog är lille Viggo en sötnos alltid.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 16 juli 2021 16:12

Alltså det är så längesen jag var in här på min blogg och nu, just precis nu tänkte jag fortsätta blogga men vet inte hur i hela Hisingen jag kan få in foton hit eftersom min dator tydligen vägrar inse att just den funktionen har fungerat förut :-(  ...

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards