Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Aptröttis...

Av Kajsa - 22 februari 2009 20:54

Men så trött jag är! Vaknade ju i går med migrän och lite av huvudvärken förföljde mej under dagen. Det får jag lida för i dag...

Båda mina kids slog sina egna rekord i dag med! Dom var båda nöjda och det ska dom vara åxå för det är jag med! Prinsessan är dock lite sur över att hon INTE får åka till Juhani i morgon!!! Men faktiskt så ska vi åka över Vuopio och gratta en 9 åring i morgon och då är det väl lite konstigt om vi inte tar med oss prinsessan...

Detta mumslade jag i mej på max i dag! En Delifresch kyckling!!! Nami nami!!! Det skall bli så spännande att se i morrn hur mkt jag gått ner(OM jag gått ner) under min första och mkt plågsamma viktväktarvecka...


Min friidrottskille tar sej ett mellanmål innan Vortexkastningen. Han vet verkligen hur man njuter av livet han...Se bara hur han brett ut sej!


En mkt god vän har en lite annorlunda blogg...kolla in denna! En del av er känner faktiskt honom! Mikke

Nu ska jag gå och lägga mej...Skall jobba heldag i morgon! STOR kram till er allihopa!!! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

22 februari 2009 21:22

Hej lilla aptröttis ! Jag tycker att det är jättebra att barnen håller på med idrott, hoppas att de fortsätter ett tag.

 
Ingen bild

Anna-Lena

23 februari 2009 10:21

Hur har det gått??

 
Annika

Annika

23 februari 2009 10:41

Hej Kajsa vad roligt att du hittade till mig.Visst måste du oxå ha ett "Mommo skafferi"Och tack själv för "vandringen"

Guud vad jag skratta när jag kikat in hos dig lite...tex kris(grease med finskt uttal) ha ha hi hi ja du hur kommer du på allt.

Ha en bra vecka och jag håller alla tummar och tår att viktväktar veckan går bar hejja hejja.../ annika

http://www.goldenochvitt.blogspot.com

 
Ingen bild

Annika

23 februari 2009 15:36

Jag har din blogg på bevakning på Bloggkoll, och där kommer inte å ä ö med. Så när jag såg din rubrik fick jag fundera vad Aptrttis är för något!! :)

 
Ingen bild

Anna-Lena

23 februari 2009 16:42

Jamen de är väl inte "bara"! De är ju bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se