Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Fredagkväll

Av Kajsa - 27 februari 2009 22:19

Jag har vart på bokrean!!!! Och fyndat!!!!!  "Castor snickrar" för 49 kronor! Kläm på den ni! Kasper har redan två stycken Castorböcker som han gillar att läsa och jag lovade att om jag hittar nån bok med Castor så slår jag till! Annars då? Tja en skapligt bra dag på jobbet.

 

Mitt förstfödda barnbarn Vicktor på skogsutflykt!

 

Min yngsta Prinsessa på samma utflykt!

 

Nu när solen börjar kika fram så längtar jag automatisk efter skidtur med korvgrillning! Gör ni?

Har även hunnit med en Happisresa med Pontus,Ida och Matti. Vi handlade förnödenheter till helgen!

Som ni nog vet så åker vissa delar av familjen till Pitehavsbad för att vara med på Hjärtebarnsföreningens årsmöte. Själva hjärtebarnet stannar hemma...trist men jag vill inte tvinga honom! Ni får hålla tummarna att INGEN blir sjuk denna gång! jag vet inte hur många gånger våra resor med förenngen har slutat i sängen med ett sjukt barn...

Åke fyller ju 50 år i morgon...GRATTIS svågern min!!!  Synd att dessa evanemang skulle krocka!!!

På tal om Hjärtebarn så...DÅ i Uppsala när vi inte visste om Pontus skulle överleva... Läkaren Janne Sunnegårdh kom och talade om för oss att det nog fanns en chans ändå... Vi(Jag och Janne) gick in till salen där Pontus låg ... VI satte oss brevid hans lilla säng...Just då!!!! Kom solen fram och strålade in genom fönstret samtidigt som radion spelade "Sången dom spelar när filmen är slut" men Peter Le Mark...Vi kommer ALLTID att förknippa just den låten med detta ögonblick! Här...Nu bjuder jag er på den! Njut och känn den känslan vi hade just då! Känslan av liv och styrka!

STOR kram till er alla!
 
ANNONS
 
Ingen bild

elli

27 februari 2009 22:52

Hoppas ni får skoj i Piteå!!!!

 
Ingen bild

Bettan

27 februari 2009 23:49

Hoppas också ni får skoj i Piteå! Vilken fin historia om Pontus och låten, som för övrigt är väldigt fin.
Kram

 
Lena L

Lena L

28 februari 2009 07:53

Visst längtar man ut när solen äntligen skiner igen, längtar efter korvigrill, pulkåkning och att bara sitta och vända näsan mot solen och må gott.
Så här års längtar jag också tillbaka till jobbet på dagis med all utevistelse. Det känns så fel att stänga in sig på ett kontor och sitta där hela den ljusa tiden på dagen.

http://www.belena.net

 
Ingen bild

Ulla

28 februari 2009 09:01

Vilket fint och speciellt minne av en låt!
Jag längtar också efter korvgrillning, men inte särkilt skidåkning. Jag som tyckte så mycket om det förut, ogillar det helt nu.
Men jag ska se om jag kan få Börje att tända en liten lunchgrilleld om några timmar. Själv jobbar jag idag.

 
Häxstickande mamman i Jämtland

Häxstickande mamman i Jämtland

1 mars 2009 08:19

Vilka härliga bilder du har på din blogg, det där kortet gossen bakom granen tycker jag du ska använda i någon fototävling/Ha det gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Gisan

Gisan

1 mars 2009 11:45

Bokrean är verkligen en guldgruva :-) Kramar...

http://gisans.blogspot.com

 
Ingen bild

Erik

1 mars 2009 12:15

Jag tycker Peter Lemarc är jättebra.

 
Elisabeth

Elisabeth

1 mars 2009 19:28

Vilka otroligt fina bilder du har tagit! Lyssnar på sången av Le Marc.. och när han sjunger "två sargade hjärtan" så förstår jag ju att det är så det måste ha känts då när ni satt där!
Hujedamig, vad ni är starka! Jag kan bara beundra styrkan att ta sig igenom något sådant... och det var nog så menat, att en liten Pontus skulle komma just till er!

Varm och stor kram... och tack för att DU finns!

http://himlastigen.blogspot.com

 
Ingen bild

Lotta

2 mars 2009 17:14

kommer ni till kukkola imorgon kväll eller? :-) Annars kommer vi på onsdag om du är hemma!

 
Ingen bild

Maria

2 mars 2009 19:06

Hur går det med Väkteriet?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se