Alla inlägg under februari 2009

Av Kajsa - 15 februari 2009 20:20

Först en länk som jag tycker ni skall kolla på... Hjärtebarn

Efter en natt med dålig sömn vaknade jag av att Kasper spydde brevid mej i sängen...Visst att han kanske kunde ha vart vomeringsbenägen eftersom han istället för lördagsgodis ville ha kakor och chipshjärtan...som han ätit väldigt mkt utav. Han klarar inte av det eftersom han är allergisk mot en massa ingredienser och som han har fått börja prova lite mer. han tycker att allt nytt är så gott så han föräter sej nästan. Nåväl, sen han spytt frågade han mej om han var sjuk...Nej! Svarade jag! "Då vill jag ha fil,puffar och socker" sa han!

Lydia hade "GuitarHero"afton med killarna i lördags...


En ny bekanskap som gick direkt i mitt hjärta!!! Åsas fina kille!!!


Så var det mina dreads! I love them!!! Nu känner jag mej hel igen...

Spelar ingen roll vad andra anser och tycker...It`s me!!!

Från en annan position! Tusen miljoners tack Åsa!!!!

Som ni möjligen läste i går så var mina storkillar på vift. Jag och Lydia skjutsade in Jesper och hans kompis och på hemvägen fick jag blåsa... Jag sa till poliserna att har man ungdomar hemma så blir man ju nykterist till slut... Lydia tyckte det var riktigt spännande hon.

Nåväl när vi kom hem så messade jag min andra son,Pontus att jag åker hemifrån klockan två och är alltså i stan vid halv tre så att han vet.

Då svarade det lilla livet att han skulle sova över i stan...Först hade jag några frågor som han fick svara på sen sa jag okej...Janne frågade mej om Pontus svimmade...Ni vet ju hur jag är orolig för mina ungar... Hade just hoppat i säng så messade Jesper att han sover över i stan så jag klev upp och låste dörren( och drog bort Lydia från datorn...hon "pratade med J och klockan var halv två...)

I eftermiddags sa Jesper att han kom hem ändå för han fick skjuts av en annan bybo...han hade kommit hem precis då Kasper spytt...

Nu ska jag gå och sova så jag orkar viktväkta i morgon åxå...

STOR och änsålänge fet) Kram till er allihopa!!!
Av Kajsa - 14 februari 2009 21:28

Prommenad runt byn med joannah och killarna... kaffe med en kompis från Luleå och hans barn...lunch...handling i stan...middag...kaffe...10 st sockerbitar...Detta var min dag!

Kvällen då? Jo som vanligt är båda pojkarna på vift...vem sitter här oroligt och väntar tror ni?

 

jag tycker att denna bild är så fin! En ensam liten fågel i ett vintrigt träd!


 

Gissa vem som är stolt? Spanskaprov igen och en missbelåten Prinsessa...själv tycker jag att det är enastående bra gjort!


 

Kasper har fotat sitt rum mitt i en lek! Han kan inte ha sin nyinköpta bilmatta på golvet då han leker med lego eller dinosaurierna... så den mattan är just nu i köket...


 

Visst är det vackert!

Lydia sitter och sjunger singstar med Noel...högt låter det fastän dörren är stängd! Hon har av sin fader i dag fått en jättefin stereo. Iden kan man sätta min Ipod och lyssna på låtar som jag har i den...skitcool!

Nu ska jag hälsa på inne hos er och se vad ni har haft för er i dag!

Tjingeling!!!! STOR kram till er allihopa

Föresten har jag inte sett melodifestivalen...orkar inte med alla 79 deltävlingar och jobbiga mellasnack...Nix pix its not so kul! 



Av Kajsa - 13 februari 2009 21:27

Sitter och väntar på att Pontus skall ringa...han har kört bil på isen men han får ju inte köra på vägen så jag och peppe hämtar hem han och bilen förhoppningsvis väldigt snart...

Men så vi har tränat inför den 8 mars...men mitt minne är som en guldfisk så jag måste verkligen ligga i hårdträning...

Nu ska ni få höra! Jag har i denna dag börjat med att förbereda mej inför Viktväkteriet...Fick mitt paket i går och det var så mkt papper som skall läsas så jag insåg att jag inte kan börja räkna points förrän på måndag MEN jag äter  enligt vv framtill dess!

Denna första dag har gått i hungerns tecken... På måndag skall jag alltså väga mej men jag vet inte om jag skriver ngt här på bloggen...jag har alltid tyckt att det är så känsligt med min vikt. MEN jag skall varje måndag skriva hur mkt jag går ner...om jag går ner. Mitt mål är att gå ner först 8 kilo till Ullas jubileum och sen kanske lika mkt till mitt jubileum...Det får räcka för mej! Sammanlagt 16 kilo alltså...DET kommer jag att klara av...eller hur?!

NU ringde sonen! Ha det gött! 


Av Kajsa - 13 februari 2009 07:46

Av Kajsa - 12 februari 2009 08:26

Kommer ni i håg min klänning som jag köpte på RK i lördags? Den svarta med mönster...Skrolla ner liiiite så ser ni den! Nu har jag färgat den röd! Ser ut som om den var nyinköpt! I mina ögon blev den sketafin! Kolla själva!

 

Kanske inte den bästa bilden men ... Den är väldigt vid åxå, det finns mkt tyg i den.


 

I går på jobbet hade vi utedag! Här sitter min lilla goding och förser sej med oboj från termosen. Han frös lite om sina fingrar så han fick låna mina vantar! Har man morsan med i skolan så måste man väl få nån fördel!


 

Senare på eftermiddagen hade vi "Elevens val" Detta fina konstverk har min Prinsessa gjort av lera! Vi arrangerade en bild med konstverket på Hennys hår! Verkligen naturtroget eller hur!


Kasper tyckte att han ju faktiskt snart fyller år och bara måste skriva en önskelista...Han briljerade lite med sina engelska "Svampbobfyrkants" kunskaper som ni ser...;=)


I går var det som sagt var kalas hos familjen Isakssons! Där var idel bekanta!

Två av bröderna Täikkö spran emot mej och ropade "mommo"....Men förstå hur gulliga dom är!!!! Hoppas nu att Hampus och David snart kommer och sover över hos oss!!!

Fick åxå träffa Peter och Annalena och deras fina pojkar. Det är första gången som jag träffar Jonatan...men vilken kille!!!! Lydia fick ett sånt härligt kort på han då han skrattar och tittar på Anton. Så söööt och så charmig!!!!

Föresten A-L...I dag hämtar jag ut paketet... Så i morgon...

Nåväl, då kalaset var slut åkte vi hem och badade bastu!

För första gången på väldigt länge har jag sovit HELA natten!!!

Vi har träning i dag(Till den 8 mars) och jag har bestämt mej för att byta ut min svarta klänning till den som jag nu färgat.

Nu ska jag arbeta!!! Ha en bra dag! STOR kram till den som behöver!!!

Av Kajsa - 10 februari 2009 22:17

Vill på detta sätt gratulera vårt vackra lilla barnbarn på hennes stora ettårsdag! Emma!!!! Spela låten för henne!!!

Skickar åxå en STOR kram till ett av mina älskade syskonbarn i Värnamo!!!




Av Kajsa - 8 februari 2009 10:10

Shoppingturen i går med Lydia,Annika och Mervi blev väldigt lyckad! Lydia fick jättemycket kläder för en mkt liten penning. Hon har laddat in bilder på sina kläder på sin blogg för er som vill se dom.

Själv investerade jag på Röda Korset! Två jättefina klänningar för 50:- per st!

Skorna som synns på bilden investerade vi til våran 8mars grej...3 par skor för 200:- alldeles nya!!!!

Efter RK var vi över till Tornios shoppingcenter och där fanns det absolut inte en endaste klänning som skulle passa min knubbiga lekamen...så jag hade tur med mina klänningar. Den svarta skall användas den 8 mars...

När vi hade shoppat klart ville Lydia gå in på Gina Tricot för Henny hade informerat henne att där såldes det kläder för 2,90euro/st...Så medan jag och Mervi gick till Subway för att köpa "specialare" till Jesper så följde Annika med Lydia till GT(Gina Tricot...inte gin och tonic...).

En sväng in på Ica Maxi för att handla lite förnödenheter...typ svart färg till klänningen...jag har färgat den nya klänningen och en gammal för att få fram den svarta färgen ordentligt. Det blev jättefint resultat.Nu ska jag bjuda er på en liten humorgrej så här på söndagen...Ni som ser på "Semestersvenskar" känner igen den...

STOR kram till er alla!!!



Av Kajsa - 6 februari 2009 21:45

Bjuder er på en varm och gosig brasa så här på fredagkvällen! Lite senare får ni även njuta av en Hammerfallåt..."Renegade"

Jag tycker...och har alltid tyckt om Hammerfall! INGEN hårdrocksgrupp kan mäta sej mot dom!!! Inte i min värld i allafall...

Men så skönt med helg! Denna gång längtar jag verkligen efter en sovmorgon...brukar vakna ungefär samma tid som alltid men bara tanken på att få somna om gör ju så att livet blir lite njutbart! I morgon skall jag föresten jobba på förmiddan. Sitter här och lyssnar på en annan Hammerfallåt..."Templars of steel"...Svinbra!

Min Ipod som jag köpt av Peppe har ett batteri som inte håller för Karungirundan...Nu ska jag köpa en ny men vet inte riktigt hurdan. Vill ha en med så stort minne så jag får in alla Hammerfall och Winnerbäcks och Björn Rosenströms låtar...Bra mix...eller hur!

På måndag skall vi som skall göra lite roligheter den 8 mars på Folkets Hus ha våra kläder klara...det har inte jag...måste till Torneå i morgon och kolla på nån svart överdel som matchar min svarta kjol...suck!!! Fast jag ska ta med Lydia för jag har spanat in lite kläder till henne!

Efter middagen i dag har vi dammsugat lite...att det hinner bli dammigt då jag jobbar...konstigt...

Nu ska jag gå och välja film till sovrummet och bädda till sängaen lite...Sen går jag in till Prinsessan och försöker övertala henne att sova inne hos oss...

STOR kram till er allihopa!!!!

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards