Alla inlägg under mars 2009

Av Kajsa - 2 mars 2009 19:02

Denna helg har vi vart på Piteå havsbad med Hjärtebarnsföreningen! Som vanligt jättekul att träffa allihopa, både nya och gamla! Det enda som vart apdåligt är ju detta med maten!!!!! Varenda gång är det samma sak....Fastän dom vet om att Kasper är allergisk (säkerligen inte bara han men jag intresserar mej endast för min egen unge just nu)! Jag vet inte hur många ggr vi fick gå in i köket och fråga kocken.... Lunchen då vi kom dit bestod av översaltad palt...den var så otroligt salt så jag kunde inte äta den! Tror ni att Kasper kunde det då? Nix pix! Hade han nån egen mjölk eller fil där? Nix pix...! De andra rätterna man fick välja av till lunchen var lax eller kött. Laxen smakade inte nånting...inte ens salt...tror dom satte all salt i paltsmeten... Köttet hade en konstig krydda som inte kasper kände igen...Det enda han åt till lunch var majs!!! Sen var det middagsbuffe`n!!!! För dom som INTE är allergisk var buffen rena himmelriket!!! Så mkt gott! Kasper kunde äta gurka,melon och kycklingfile!!!! Jag kunde toppa det hela med tomat!!! Eftersom jag är låglaktosare som Kasper så var det inte mkt jag heller kunde sätta i min mun MEN det jag åt var svingott!!!

Lydias och Kaspers packning inför resan...

Moraträsk uppträdde där och natrurligtvis skaulle sega mamma fotografera!!!!

Hotellfrukosten....MEN så gott med pannkakor och sylt!!!! Tyvärr var dom inte äggfria så kasper fick hålla sej till sina mackor och gurkskivor!


Jag satt med Erika och hennes kompis Kamilla i korridoren och pratade till 2 på natta!!!!! Vi åt chips och drack varsin öl! Det var verkligen en rolig stund! På morgonen då vi skulle upp kändes det inte sååååååååå roligt men det gick!

Innan vi hade vårt årsmöte så berättade Hanna

om hur hon hade innan och efter det att fått sitt nya hjärta. Det var mkt uppskattat av alla som satt med på mötet. Hjärtat är ett laddat organ att prata om och att ha fel på. Tack snälla gulliga Hanna för att du ställde upp!


STOR kram till er allihopa!!!


Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skapa flashcards