Alla inlägg under maj 2009

Av Kajsa - 7 maj 2009 18:54

Jaha!!! Då var det över för denna gång! Mitt i smeten bor vi! Vilket drama! På bara några timmar steg vattnet nästan fem meter! Naturligtvis så jobbade jag hela dagen...Men innan jag for till arbetet var jag givetvis ner och tog lite kort!

 

Här brukar vi sitta och grilla, det ser kanske inte så dramatiskt ut på denna bild...

 

Men här ser ni! Lägg på fem meter så kan ni tänka er hur högt det var INNAN proppen släppte! Janne var med traktorn och drog upp Byaforums båt och halva brygga... Sen var han med Bror och gjorde diverse hjälteinsatser på en annan strand.

När jag kom hem från jobbet hade vattnet sjunkit och isen flöt på fint i älven. En dag som denna hade jag velat vara helt ledig och sitta med termos och kamera på stranden och mysa!!!

 

En lite småkul isformation!

Hemma hos Elli och Åke var vattnet så högt att bilarna måst lämnas på vägen och vadarstölvlarna på fötterna om man skall över tilll dom. Hoppas Elli har uppdaterat sej så vi får se hur mkt vatten det är...orkar inte åka dit...lite vatten...HAH!!!! Jag vill ha isdrama!!!

Min förb* hälsena gör bara mer och mer ont! Nästa onsdag skall jag till läkaren...vad nu hon/han kan göra åt den....Jag knaprar Ibumetin och smörjer med ett liniment men inget hjälper...Ibland har jag sån värk att min nattsömn blir lidande.

I morgon är det fredag och jag hoppas på fint helgväder så att vi kan sätta upp studsmattan! 

Janne har åkt till stan för att handla, Jesper är i K-lä, Lydia och Henny har cyklat ner till skolan, Kasper och Rasmus springer runt huset, Ponte kollar på nåt tatueringsprogram och jag sitter här.

Få se vad det blir för tatuering...Jag skall i allafall ha alla mina barns namn!!! Tänk er 6 vackra namn! Vet inte hur dom skall se ut men det antar jag att man får hjälp med...Vi tänkte höra oss för med en kille i kalix som jag vet är duktig.

NU ska jag ta i tu med disken...eller så kollar jag in Facebook...bara liite!

Hadetsåbra!!! 

Av Kajsa - 5 maj 2009 08:30

I går fick Kasper magsjuka igen...Han kräktes i bilen på väg hem då vi hade vart i stan och hämta Janne(som lämnat in sin bil på rep). Tur jag hade en plastbunke i bilen som han kunde vomera i...

I dag är magen kass på han men han äter ju som vanligt men det är fortfarande 48 timmar som gäller!!! Tydligen INTE för alla....

pontus hade ont i magen i går och jag vet inte vad det var för ngt men i dag är han på skolan iallafall. Han fick inga magsjukesymptomer så det kanske var nåt annat. 

Min hälsena är fortfarande ond...väntar på att bli uppringd från vårdcentralen. Har fått tid den 26 men inte fasen kan jag vänta...är livrädd att senan skall gå av för då blir jag ju utan jobb igen...

Just nu vikkar jag på en arbetsplats som jag trivs så jättebra på.

Lydia är på Spanskan inne i stan och därefter skall hon på hemkunskapen...och jag säger bara "Fan ta en läraren om hon kränker min dotter igen!!!" 

Nu ska jag byta om till dagens outfit och sen sätta mej ner med kasper och göra lite läxor.

TACK mina fina vänner för alla varma ord! 

Ha det gött! 


Av Kajsa - 2 maj 2009 09:20

Kan nån av er läsare se vad denna insekt är för ngt!!! Att det är nån sorts stekel har vi redan räknat ut men vilken???

 

Den satt på ett brätte i växthuset!

Men så varmt och skönt vi hade det i går!

Min tulpan rabatt har fått vårkänslor...ser ni! små små knoppar som ploppar upp i rabatten...

Jag och Kasper gick ner till Seittu och kollade isens läge. Det är vatten närmast stranden och i mitten av älven så nu är det nära...har tippat från den 4 maj så vi får väl se!

 

Om ni tittar riktigt noga i Kaspers solglasögon så kan ni se att Janne och Lydia sitter och äter middag ute...med oss andra förståss!

Vi grillade överbliven majbrasekorv till lunch och file till middag. Men så det var gott!

 I dag skall jag städa ur kylen och göra plats för salladsingredienser för nu är det äntligen time for that! En grillad köttbit och en mumslig sallad till!!!

Har suttit och sett på "Biggest looser" nu på morgonen...nån annan som ser den?  Amerikanarna äter ute väldigt mkt! Vad det måste gå pengar för dom!!!

Btw så har min mamma vart med i "Ring så spelar vi" i morse...Men inte att hon hälsade till oss inte...Frågan klarade hon med bravur...vad annars! 

Joannah och kidsen är på väg hit och då ska vi grilla hamburgare ute på altanen. Senare i dag ska jag försöka slita ut Janne från växthuset och åka in till happis en sväng...Ikea...men jag vet vad jag ska ha så det blir ingen låååång rundgång där inte. Sen behöver jag lite saker och ting till mitt cykelbakdäck...helt tomt och platt och innerslangen trasig...månne om det är några illasinnade råttor/sorkar som bor i växthuset under vintern och som tuggar hål i MITT cykeldäck...

Nåväl!!! HA en riktigt bra dag vad ni än gör!!! Sitt INTE i solen och bränn er!

STOR kram till er allihopet!!! 


Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards