Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Varning för Traderabedragare!!!!

Av Kajsa - 21 juli 2009 19:13

Jag varnar för denna Traderare  Kerry_2

Jag köpte  Yu-gi-oh kort av denna STORIDIOT...44 kronor kostade dom!

När jag sedan satt vid internetbanken och skulle betala denna summa fick datorn fnatt och summan som godkände sej själv blev 4447:-

Har pratat med banken som frånsade sej allt ansvar...vilket jag i sej kan förstå MEN dom borde ändå ha kollat upp säkerheten! Jag mejlade denna STORIDIOT som skrev att han var utomlands just då och skulle komma hem två veckor senare och då skulle han föra tillbaka mina pengar. Han har ännu INTE gjort det...Han låssas vara helt oförstående varför jag inte kontaktat honom om detta...Han är polisanmäld och Tradera har mejlat honom och bett han höraav sej till mej. Nu tänker jag göra ALLT för att svartmåla honom och förstöra hans skitaffärer! Jag tänker åxå bojkotta Tradera som inte agerar mer! Polisen har lagt ner ärendet. 4447:- är väldigt mkt pengar för mej(säkert inte bara för mej) och jag mår jättedåligt av hela affären.

Kanske nån av er läsare...kända eller okända har nåt tips eller en god idé på vad jag skall göra...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Nog om den JÄVLA IDIOTEN!!! (Ja, mamma, jag vet att man inte skall svära MEN i dag gör jag det!)

Elli och Julia var hit till oss i går kväll och klippte Lydias pannlugg.

 

 Lydia MED sin pannlugg!!! Förbaskat söt om jag får säga det själv...

 

....och efter MED kortare lugg...fortfarande förbaskat söt!!! 


 

Även denna förbaskat söta skönhet från Fräkinsaari var med för att kontrollera att  pannluggen inte skulle bli av kinesisk art...

 

Fick denna present av söstra min! Äntligen!!! Vad jag har sökt denna pins!

TACK min älskade syster!!!!

 

Joannah fick åxå en present...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Min Prinsessa sover över hos Henny och jag känner att nu får hon hålla sej hemma till Italienresan...Hon blir borta i 11 dagar!!!! Kommer att sakna min fina gumma så väldigt mkt!

Nu skall jag klä på mej(Har badat) och bädda sängen så att det bara är att hoppa i säng när jag har vaknat i soffan framför  tv:n...:-)

Ha det gött! 

 
 
Ingen bild

MorsanBaloo

21 juli 2009 22:28

Men vad skit! Har du hotat med att lämna ett negativt omdöme? De flesta är ju väldigt måna om att de inte får ett enda negativt omdöme på sin sida. Jag tex skulle aldrig göra affärer med nån som fått dåligt omdöme. Hoppas verkligen att han betalar tillbaka pengarna.
Dotra din är verkligen söt, både med och utan lugg. :)

 
Ingen bild

malin

22 juli 2009 08:44

nej, fy fan! Har du försökt att ringa honom?

 
Ingen bild

Lotta

22 juli 2009 09:10

Nej gud vad surt med tradera, nästan 4500 är mycket pengar för så gott som alla tror jag! Lätt att vara efterklok, men ett tips om du skulle vilja handla på tradera igen; kolla hur många negativa omdömen dom har, den stollen hade juh hur många som helst! Men jag hoppas verkligen att det ordnar sig. Tradera har väl hans personnummer, adress och hela köret vah? SÅ dom BORDE ju kunna samarbeta med polisen. Håller verkligen tummarna stenhårt!

 
Ingen bild

Maria

22 juli 2009 10:00

Vilket jävla svin på ren svenska! Hoppas det löser sig snabbt, mycket pengar är det.

 
Ingen bild

Susanna

22 juli 2009 13:00

men va tusan säger du?!?!? de var de värsta jag hört på länge!!!

 
Ingen bild

Bettan

22 juli 2009 16:39

Hoppas du får tillbaka dina pengar - det var ju faktiskt ingen liten summa!
Lydia är jättesöt i sin nya lugg, passar henne perfekt tycker jag!
Kram

 
Ingen bild

Fia

22 juli 2009 17:43

men jösses! hur kunde det hända att den godkände själv? Och banken borde ju kunna göra något åt att deras program inte fungerar. Sen verkar han onekligen vara en skum säljar när jag gick in o kikade på omdömessidan. Jaga honom sluta inte ringa sluta inte försöka. Och kolla med kronofogden om dom kanske kan hjälpa det är väl tveksamt i det här fallet men dom hjälper ju även privatpersoner att driva in skulder om man ber dom.

 
Elisabeth

Elisabeth

22 juli 2009 20:20

Men... jag blir så upprörd när jag läser att jag knappt kan skriva!! Mest för den där som har stulit dina pengar, men banken?? Hur i all världens dagar kan banken frånsäga sig sitt ansvar i detta?
Jag fattar det bara inte.... och sen, hur kan polisen lägga ner? Att det är någon som lurat till sig pengar är väl helt klart - ingen enda vettig människa skulle väl betala så mycket pengar för några sådana kort????

Jag förstår verkligen inte... menar de att det skulle vara ditt fel? Ett bedrägligt förfarande med ett tydligt uppsåt står ju verkligen utom allt rimligt tvivel i den här frågan!

Kajsa, jag lider verkligen med dig! Jag skulle sanslöst dö om det hände mig... och du gör alldeles rätt som svartlistar denne oärliga person så mycket du bara kan!

Varm varm trösterik kram...

http://himlastigen.blogspot.com

 
Ingen bild

mamma

22 juli 2009 20:47

Han fick en bra reskassa idioten.

 
Ingen bild

Ulla

22 juli 2009 21:07

Varför i hela fridens namn gör polisen inget? Jag blev lurad på 700 kr på Blocket, polisanmälan, åtal och nu är killen dömd i tingsrätten. Och nu är det kronofogden som ska försöka få ut några pengar från killen också. Men oavsett om jag får tillbaka pengarna eller inte så fick han en dom på sig och har kronofogden efter sig och det är bara rätt tycker jag.

 
Ingen bild

Linda

23 juli 2009 13:58

Konstigt att polisen inte kan göra nåt!! Fan vad arg jag blev när jag läste d, vilka jävla idioter d finns hur ids d se sig själva i spegel!

 
Ingen bild

Sussi

23 juli 2009 20:18

Ja du vet ju vad jag föreslog... !

 
Ingen bild

Majsan

24 juli 2009 13:00

Hoppas att idioten ruttnar i H-vetet!!!
Kan inte banken hjälpa?
Kramisar!

 
Ingen bild

Emma S

28 juli 2009 16:28

åhh vad fin lydia blev med lugg (:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 16 juli 2021 16:12

Alltså det är så längesen jag var in här på min blogg och nu, just precis nu tänkte jag fortsätta blogga men vet inte hur i hela Hisingen jag kan få in foton hit eftersom min dator tydligen vägrar inse att just den funktionen har fungerat förut :-(  ...

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skapa flashcards