Direktlänk till inlägg 26 juli 2009

Siksöndag

Av Kajsa - 26 juli 2009 21:24

Men så kulturella vi har vart  denna helgen alltså. I fredags for jag och Joannah med kasper och Lydia och Johanna M till Forsen och drack läsk...hade lovat Kasper att vi skulle göra ngt roligt. efter läskandet gick vi runt precis överallt och tittade. Några konstverk etsade sej fast mer än andra...Här kommer ett av dom:

 

Vi gick in i Lydias stuga och där fanns denna underbara katt!!! Alltså jag vill ha den!!!! Brevid min Lilla My skall den stå! Visst är den väl underbar!!!

Sen hittade jag Ankis (Kemi) oscho zen tarot...

 

Vilken underbar utställning! Så underbart fina stenar och så underbart fint målat på dom! Jag är just nu väldigt inne i just min inre röst så därför får ni se denna sten! Absolut att ni skall dit och titta ni som inte varit där!

 

Jag undrar om detta fina hjärta har nåt samband med alla de bröllop som sker på Forsen? Det var i allafall jättefint och min Prinsessa passar så fint in där... 

 

Precis lika fint som bilden här på min lilla söta och fina kille!

Innan vi for till Forsen hann vi vara en sväng över på det nya shoppingcentret i Torneå. jag parkerade på Ikeas nya parkering och så gick vi över...vad tror ni vi fick se? En SKÄGGDOPPING och TVÅ BÄVRAR!!!! Men fatta vilken lycka!!! Nu ska jag och Kasper göra en utflykt dit med lite matsäck och en kikare och förhoppningsvis en ny Canon som zoomar in allt...

Nåja... Det var första gången som jag och mina ungar såg både skäggdoppingen(rävugglan som Kasper sa då han kollade i fågelboken som liten) och bävern!!!

I går efter många om och men for vi så till Pello. Inga foton därifrån...vet ju inte om jag får visa dom här på min blogg... Fick träffa min kära kusin Brittmaria och hennes dotter Anna och hennes son Alexander. Jätteroligt! Att jag önskade vårt hus var klart...då hade vi kunnat stanna där och få träffa våran släkt varje gång dom är i Pello...Har många roliga minnen från tiden med kusin Brittmaria...

Vi for till finska Pello och badade...eller kasper,Peter och Algot badade...vi andra bara kollade...pappa ångrade sej att han inte tog badkläderna med sej men nästa gång...!

Som vanligt fick vi gofika hemma hos mamma och pappa. Jesper och Linnea tog sen Jannes firmabil hem för vi andra stannade kvar några timmar till...jag tvättade ett tak i huset...snacka om jobbigt!

I dag då...Jag och Lydia och Kasper for till Forsen och såg en rolig teater. Det var liksom en pantomingrej. Ibland fick jag skratta sanslöst...och jag var inte ensam om det! Den var jättebra och välbesökt!

Efter teatern åt vi sik...

 

Men fy attan så gott det var!

 

Detta var som blev kvar av den... 

Sen fick alla barnen håva! Ingen fiskdamm där inte! Riktigt coolt var det! Inne i påsen fanns det bara godis som Kasper tålde!!!! Det var banne mej första gången det har hänt!!!

 

En djupdykning i påsen...

 

Kasper säger att man INTE får gå hem och lämna en sten som ser ut som ett hjärta!!!

Vi var nämligen in till stan igen i dag...

Lydia hade tappat sitt nässmycke och kunde inte få in det i näsan igen så vi for till Sara och Heikki för att få lite hjälp. Det slutade med att jag köpte två nya smycken till min Prinsessas näsa MEN hon fick inte i nåt av dom så i morgon far vi dit igen då Sara är på plats. Vi inhandlade åxå en repstege på Barnens Hus och där träffade vi Världens bästa Markus!!! Som jag intesett på jättelänge!

Kasper ville att jag skulle baka bullar i dag och det har jag gjort åxå...i allafall degen...Emma bakade ut bullarna...TACK snälla goa fina Emmagumman min!!!!

NU skall jag gå till bastun MED en öl som är full av alkohol...hehehe...När vi var på Ullas fest förra lördagen sa hennes chef att hon har haft problem med alkoholen...jag kan utan omsvep erkänna att jag åxå har det!

Ulla drack alldeles för lite...så även jag...därför skall jat ta en alkoholhaltig öl i bastun i kväll!

Ha det gött mina vänner!!!

 
 
Ingen bild

mamma

26 juli 2009 22:58

Ni har verkligen hunnit att ha roligt. Apropå den inre rösten så fick jag en bok av Seija på någon av mina födelsedagar som heter att öppna inre dörrar. Där är varje dag daterad och jag läser den. Det står mycket tänkvärt i den.

 
Fia

Fia

27 juli 2009 04:15

Jag gillade också Katten :-)

http://lunasmammas.webblogg.se

 
Ingen bild

elli

27 juli 2009 07:51

Vad mycket ni hunnit med. Vi kollade också utställningen och det var riktigt skoj. Spec kalsongerna!! Ha ha!!

 
Ingen bild

Lena L

27 juli 2009 10:13

Vad mycket kul ni har haft! Håller med om att katten var jättefin. Och vad härligt för Kasper att få en godispåse där han kunde äta ALLT, det måste vara en lycka! Sen kan jag tillägga att det inte bara är Ulla som har detta "problem med alkoholen" utan även vi andra två systrar. Och bröderna med, har jag på känn. Och det är då bara positivt! :-)

 
Ingen bild

Lotta

27 juli 2009 10:42

Alltså förstår du hur vuxen Lydia blev med pannlugg? Hon är så fin! Och självklart är gulle-Kasper det med! :-) Katten var helt delikat, förstår att du vart sugen på den! :-) Förresten, visst kommer du och Janne på middagen på CE va? :-) Och är någon av er allergiska mot något? :-)

 
Ingen bild

Ulla

27 juli 2009 10:43

Kasper har rätt, vore helt galet att lämna en sån sten, den tigger om att få komma till rätt familj och rätt personer.
Jo, min chef har haft mycket roligt under åren när han sett mig "träna" på att få i mig alkohol :-)Men det är sant att mitt problem är bättre än motsatsen. Men hoppas du njöt av din bastuöl iallafall.

 
Elisabeth

Elisabeth

29 juli 2009 00:30

Kasper, vilken klok kille! Helt rätt, inte får man lämna en sten som ser ut som ett hjärta!

Kramen till Kasper ikväll...

http://himlastigen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 16 juli 2021 16:12

Alltså det är så längesen jag var in här på min blogg och nu, just precis nu tänkte jag fortsätta blogga men vet inte hur i hela Hisingen jag kan få in foton hit eftersom min dator tydligen vägrar inse att just den funktionen har fungerat förut :-(  ...

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skapa flashcards