Direktlänk till inlägg 19 september 2009

Lördag

Av Kajsa - 19 september 2009 18:28

Måste bara visa vilken kanon pizza Peppe gjorde till sej och Linnea i går...hade jag inte vart viktväktare så hade jag snott en bit...Den både luktade gott och såg god ut!

 

Nåväl...I Pello har vi vart och gratulerat mamma idag. Egentligen fyller hon år först i morgon men våran mamma är ju så nyfiken så vi var ju som tvungen fira i dag...Glad

På kalaset drack jag detta...

 

Å åt detta...

 

Medan festprissarna åt detta...

     

Snacka om att ha en stark karaktär va!!!

Roligt att vara hemma allihopa i allafall! Fast jag måste ju säga att Sara,Lotta och Aki fattades oss i dag.

Kul åxå att vi fick med famme dit, har planerat att ta med hon till Pello i flera år men det har av olika skäl inte blivit av förrän nu! Mitt barnbarn Vicktor lånade min nya kamera och tog en kanonbild på Elli...

 

Skithäftig bild om jag får säga det!!!

MIN snälla och hjälpsamma syster som ställt upp så mkt inför detta kalas!!!!!

Nu ska jag äta nåt pointsfattigt så det räcker till 30 gr ostbågar senare i kväll...

Ha det gött!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena L

19 september 2009 21:28

Läcker bild på Elli, vad tycker hon månntro själv om den?
Och vilken karaktär du har som kunde motstå allt det där smarriga, jag lovar att jag skulle ha trillat dit...

 
Ingen bild

elli

19 september 2009 22:19

Ja jag kan ju inte se ut på nåt annat sätt än jag är. Haha!! Vilken mäster fotograf Victor är.
Kramisar älskade äggis

 
Ingen bild

ulla

20 september 2009 10:41

Vilken karaktär du har, allt såg ju så gott ut. Men du kan känna dig duktig nu. Lång tunga, Elli :-)

 
Ingen bild

Lotta

20 september 2009 17:38

åhh vad jag är avundsjuk på er, ni verkar ha haft det jättemysigt! Ses snart ändå! Kram

 
Elisabeth

Elisabeth

20 september 2009 18:50

Kajsa... vilken karaktär du har!!! Jag kan bara beundra dig... själv skulle jag neverever ha kunnat stå emot vare sig pizza eller födelsedagsfika! Starkt av dig!!

Sen... tack snälla underbara du för din kommentar till mitt senaste inlägg. En ung kille som måste gå igenom en sådan eländesresa behöver allt stöd och pepp som går att få... så tack vännen!! Du blev ett halmstrå på kärven av hopp för honom... och jag vet att han blev mycket glad!

Varm kram..

http://himlastigen.blogspot.com

 
Ingen bild

mamma

20 september 2009 21:14

Du är en riktig mästerfotograf!

 
Ingen bild

Bettan

21 september 2009 11:51

Fy f*n vilken karaktär du har!! Du är ju superduktig! Jag hade INTE klarat det! Önskar att jag hade ett litet uns av din karaktär. Kram!

 
Monica

Monica

21 september 2009 17:55

Jösses vilken karaktär du har. Men man ¨får trösta sig med att allt det goda kan man äta sen när man nått sitt mål! Fortsätt kämpa!

http://mokos59.spaces.live.com

 
Disa

Disa

21 september 2009 20:28

oj vad gott de ser ut, jag blir ju riktigt sugen!

http://diisas.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se