Direktlänk till inlägg 20 oktober 2009

Tisdag

Av Kajsa - 20 oktober 2009 19:00

Är just hemkommen från ett tio års kalas...Vicktor!!! Jag fick med mej fika hem för jag kan inte fika nåt innan vv mötet i morgon...men efter vägningen så...Glad

Så här såg MIN bil ut i går efter den lilla krocken....

 

Illa tyckte Janne...Eftersom jag nu inte körde på Pontus bil med flit så fann jag ingen anledning till älteri som somliga...

 

Pontus tyckte inte heller det...Och jag har bett han beställa nya grejor som jag sen betalar.

 

Ser ni spåren på isen? När Pontus kom med bussen i dag såg han en älgkalv som förtvivlat försökte ta sej över till ön...

Efter mitt jobb for vi dit för att se hur det gått...Som ni ser av spåren så kom han över! SKÖNT!!!

 

Fick en jättesuper fin present i dag! Ett tovat halsband! Och ett jättefint kort! Kan ni förstå hur skönt och varmt det är att ha detta halsband runt halsen!

I kväll..eller just precis nu...uppträder min Prinsessa och min svärdotter med sina kompisar på Folkets Hus.

Dom sjunger och spelar finska låtar. Kasper fick feber och då blev det för mej att stanna hemmavid. MEN i morgon klockan 13.00 spelar dom igen och då kommer jag att vara där. Storasyster kommer hit och är med Kasper.

Lydia vill ju ha allt filmat så att hon åxå kan se...Janne tog med sej kameran men om det inte blir bra filmat så gör jag om det i morgon! Hon (Lydia) blev så jättelessen när jag inte kunde komma...därför bestämde jag mej för att se och höra dom i morgon! Mina barn är det bästa och det viktigaste som finns på hela jorden!!!

Nu skall jag äta en vvpizza och dricka en cola light samtidigt som jag forsätter att läsa min nya bok.

  Tänder ett ljus och tänker på dom som förlorat sitt barn och barnbarn!

Var rädda om er! Livet går inte i repris!


 
ANNONS
 
Ingen bild

ai

20 oktober 2009 20:13

Precis, var rädd on Er, bäde unga och gamla

 
Ingen bild

elli

20 oktober 2009 20:32

Tiden med sina barn och barnbarn ja med sin familj är jävligt dyrbar och det bästa som finns!!!!

 
Ingen bild

Ulla

20 oktober 2009 22:10

Klart du inte gjorde det med flit. Och då ska man inte ha skäll heller.

 
Ingen bild

Saara-Maria

21 oktober 2009 17:27

Oj synd de där med din lilla olycka! Aldrig trevligt sådant.. och kostar brukar de också göra sedan.. :(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se