Alla inlägg under oktober 2009

Av Kajsa - 2 oktober 2009 17:04

Först skall jag ondgöra mej över de föräldrar som tydligen struntar i vad deras ungar gör! Jag har läst lusen av min egen 18 åring INNAN han fyllde år men jag anser fortfarande att man inte ska supa skallen av sej varje helg bara för att man fyllt 18 år! Jag är så jävla förbannad över att min egen skall ut och festa i kväll...jag dricker sällan eller aldrig nåt med alkohol i... möjligtvis nån Irisch coffee en söndagkväll då ALLA barnen är hemma. Har jag nån unge på vift vill jag kunna hämta hem dom om det behövs! Känner bara att det är så sugit svårt att vara ett föredöme och låta bli att dricka själv när jag inte får nån respons från andra föräldrar. Jag vet att detta låter hårt men det är faktiskt så!

Jag har två barn till som skall genom tonåren och jag hoppas och tror att föräldraransvaret blir bättre! Ni som inte tror att era barn super eller tar andra droger kan ju börja Nattvandra!!!

Jag kommer ALDRIG att sluta oroa mej och därmed åxå fortsättningsvis vara en tjatig mamma!!!

 

Har möblerat i dag. Känner mej väldigt nöjd! Även Janne var glatt överraskad!!!

 

Ser framemot lite fredagsmys i en utav sofforna...med en yllefilt om fötterna...


 

Våran Bertil har fått nytt akvarium/terrarium och denna kruka var en stor hit för honom! han ligger alltsom oftast inne i den och tittar sej omkring.


 

En av vattenkrabborna som Jesper lyckades fånga på bild.

Har fixat Ellis present i dag...nu ska jag ringa till Djurmagazinet och fråga om våran krassliga...(döda?) vattenkrabba.

Hoppas ni får en fin fredakväll...skall försöka ha en själv trots att jag är orolig som en liten groda när mina barn inte är hemmavid!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har just pratat med Djurmagazinet...Om krabban inte luktar illa så håller den mest troligt på att byta skal! jag tog upp det lilla äcklet och Kasper nosade på den...Den luktade ingenting! Glad Så nu håller vi allt vi har för att det verkligen är så åxå...Nästa vecka får vi hämta hem eremitkompisen!

Av Kajsa - 1 oktober 2009 22:05

Minus 1,1...sammalagt är det nu minus 4,8!

Nu väntar sängen och en genomgråten liten pojke...hans ena vattenkrabba ser inte ut att må så speciellt bra...

Ska ringa Päivi på Dm i morgon och fråga.

Ha det gött!

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skapa flashcards