Direktlänk till inlägg 10 december 2009

En helt vanlig torsdagkväll...

Av Kajsa - 10 december 2009 19:04

Vi har bakat lite denna vecka och ungarna har fixat klart sina pepparkaksbyggnationer! Som blev jättefina!!!


         Dom var verkligen kreativa...och roligt hade vi! Jag smälte sockret och hjälpte till med limningen av delarna...ville inte ha några brännskador. Lydias kompis Johanna berättade att hennes mamma hade bränt sej ordentligt i helg   

Jag och Kasper har även bakat tre olika kaksorter...

 

Här sittar han dom med sin lotterivinst...en ostkniv! Funkade ypperligt bra som bakredskap!  

Jag har fått en julklapp i förskott av janne åxå...en motionscykel från Ö&B!

 

Här håller Janne och Håkan på att montera ihop den...dom verkade vara väldigt ivriga på att jag skulle börja träna...hehehe...

Annars rullar dagarna på som vanligt...den ena stressigare än den andra men det är som det ska vara då!

Janne har åkt och hämta hem Lydia från körträningen...Pontus i garaget...Kasper på sitt rum...Jesper och Linnea sover i stan...Själv ska jag förbanna min snällhet och min tro på det goda!!!

Ha det gött!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

kerstin

10 december 2009 22:08

min cykel står ensam på vinden framför tv;n tycker det är dötråkigt att cykla.

 
Ingen bild

Susanna

11 december 2009 10:18

Mysigt med husbyggen! och fina blev de oxå!! :)

 
Ingen bild

mamma

11 december 2009 22:33

Kasper ser så proffsig ut Fina bygnnader.

 
Monkan

Monkan

12 december 2009 16:02

Vilka fina pepperkakshus! Hos oss blir det inga =( Vi ska i varje fall ha levande gran i år =)

http://mokos59.spaces.live.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se