Direktlänk till inlägg 13 december 2009

Lucia och tredje advent...

Av Kajsa - 13 december 2009 18:59

  Lilla Viggo ville åxå baka bullar men som synes så smakade han mest...     Algot däremot han bakade och gjorde en helsmaskig variant med både russin och after eight...skulle bjuda pappa sa han...     Min minsting gör här en kakdeg som vi provade trycka in after eight i...blev väl ingen höjdare direkt...Visst har han en snajdig bakerimössa!   

  Nu kom korten lite fel men detta är iaf Kaspers efterrätt...en apelsin! Förstå vilken höjdare för han och få suga saften ur en hel apelsin...detta var premiär!

  Av allt som han plockade på sin tallrik så var potatisen och köttbollarna bäst tyckte han. Kaspers första julbord! han var helt salig!   Lucia med tärnor kom åxå dit och sjöng! Det var väldigt fint! Dom sjöng utan musik!     Siksallad,gravad lax,ägghalva,sallad,laxmousse...fariken så gott!!!!   Kaspers tallrik är detta...jag åt upp hans lax...Är helt galen i gravad lax och kan verkligen inte se den förfaras...  

  Detta godis gjorde Lydia och Emma...samma som Joannah gjorde i går! Svingoda!   hallonkolan som vi valde att sätta i knäckformar istället för att hälla på en plåt. Den smakar lite hallon faktiskt...klart godkänt!   Så här ser hallonkolasmeten ut!   Kasper rullar gelehallon i smält mjölkchoklad. Därefter rullade han maschmallos i samma choklad och sen rullade han dom i strössel. Enkla julgotter som alla kan göra.

har hunnit hjälpa Kasper med läxor och även sova på soffan en stund. Skall nu inta pizza som Lydia och Emma har gjort och därefter skall badrummet städas! Vi har i ett mkt svagt ögonblick lovat ungarna att klä på granen ikväll och det ska vi hålla!

Hoppas ni alla har haft en fin helg! Det har jag! Jag bestämde mej för att helt enkelt strunta i oärliga människor som bara tar energi och gör mej lessen! Ser framemot jobbet i morron som vanligt! Ha det gött!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

13 december 2009 21:10

Ser att du verkligen aktiverar barnen, och mycket gott gör ni

 
Ingen bild

Anki

14 december 2009 18:19

Hallonkola lät gott. Kan man få recept?

 
Ingen bild

ulla

14 december 2009 20:25

Vad juligt det ser ut! Jag skulle också vilja veta hur du gör hallonkola!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se