Alla inlägg under december 2009

Av Kajsa - 6 december 2009 22:41

 

Min söta Joannah som alltid kommer och hejar då det är friidrottstävlingar...

Viggo fick vara med och jag måste säga att jag tror Joannah fick springa efter honom lika mkt som dom andra sprang sina sprintävlingar...  

  Kasper stretchar mellan Vortexkasten! Min fina kille! Världens bästa Kasper!     Här är det godispaus...tävlingarna är klara för Kaspers del och nu väntar vi på lotteriet...där Joannah vann och gav Kasper lotten så han fick sej ett ostknivset...Gurkorna fick sej en omgång då vi kom hem...     Här är det andra hoppet i längd. Det blev inget personligt rekord i går men det var roligt ändå.  Jag frågade vad som vart roligast i går och då svarade han: ALLT!!!   Vi har även vart en sväng hem till Pello i dag. Med oss hade vi det som var kvar av Linneas pappas supergoda pizzor...Pappa(Världens bästa) har aldrig ätit godare pizza sa han!

Och vi håller med! Dom goda!

  Min älskade lilla mamma var på julmarknad. Vet inte hur affärena gick men hon var då glad! Mamma kom hem innan vi for så hon hann ge oss både mommomackor och pepparkaksdeg...ja och så den svinaktigt goda apelsinkakan...men det har vi inte berättat för Nicke ännu...vi har två stycken i frysen...hehehe...

  Sen har ju Jannes morbror gått bort efter en tids sjukdom...han plågades svårt så det var en stor befrielse att få somna in men sorgen och saknaden är inte dessto mindre för det. Jag hade åxå förmånen att få lära känna honom. Minns med stor glädje en skolavslutning då dom helt oförhappandes kom hit. Minns att jag tänkte det var tur att jag hade tårta hemma för det var skolavslutning...en av de roligaste!

Nåväl...jag och Kasper har bakat pepparkakor i dag...sen bastu...nu sitter jag här med en Irisch på viktväktarvis och funderar på vilken film jag skall somna till...

ANNONS
Av Kajsa - 4 december 2009 19:36

Några bilder från veckan som gått..


  Jag och Kasper har verkligen ansträngt oss för att "jula" till det! Det känns så jättemysigt att sitta i soffan med allt pynt runtomkring.


  Jag,Kasper och Henny bakade pepparkakor i måndags, vi gjorde bl a delar till diverse byggnationer som vi kommer att färdigställa när Henny kommer hit nästa gång.


  Jag tyckte att vi bakade så mkt MEN detta var vad som INTE brändes vid i ugnen...förutom delarna till byggnationen då vill säga...


  Köttbollsrullning har jag åxå utfört...3,5kilo färs...och aldrig i livet att jag gör om det...nu ligger dom i frysen och väntar på julafton...  


  Nu synns det inte hur mysigt det blev med en ljusstake på pianot...


 

Kaspers julklapp i förskott! En stooor tomte från ÖB...Den är överallt men inte i vårt sovrum för jag är lite smårädd för tomten...  


 

Denna fina bukett fick jag av kyrkan då vi avtackades vi som nu slutar som kyrkovärdar...vi fick åxå varsitt presentkort. Jag blev jätteförvånad eftersom julbordet vi blev bjuden på var nog...så snällt var det!  


  Mycket gotta fick vi...        Allt som jag satte i min mun var svingott!!! Vi var på Kukkolaforsen!

Nu skall jag kolla klart "Bonde söker fru" och släppa alla dumma fula tankar...bara tänka frammåt och glatt! I morrn är det ju friidrottstävlingar på Aspen och min Kasper skall vara med! Ha det gött alla ni där ute!!!!

Var rädd om era barn!!! Och andras!!!  

ANNONS
Av Kajsa - 1 december 2009 22:26

I dag har jag vart hemmavid med Kasper. han blev dålig i magen i går jag tror att det är av äggen...Han har vart lite för ivrig med att äta ägginnehållsrika produkter...Kasper har ju inte ätit ägg på många år så magen fick sej en chock...OM det inte var magsjuka...who knows?  

Att det retar mej att reklamen fått tränga sej på denna blogg...jag valde den just för att man skulle slippa all reklam...Nu kostar det att prenumenrera på "Icke reklam"...20 kronor i månaden eller då pangpriset på 200 kronor/år...SUCK!!!

Alla tomtar har fått komma ut från jullådan i dag. Kasper har sjungit julsånger och rännt runt med alla tomtar...Glittret och glädjen i hans ögon gjorde mej så himla glad! Jag fixade åxå en extra kontakt till hans bandspelare på rummet och tacksamheten visste då rakt inga gränser..."Du är världens bästa mamma...Tack...du vet verkligen vad en liten kille behöver" Förstår ni? Han är helt oförstörd! han behöver så lite för att bli så glad!   

Jag har inte fått ett dugg gjort i dag om man tänker på städeri och bakeri MEN däremot en hel kvalitetsdag med sonen!

Nu ska jag hoppa i säng och se nån roliger film!

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se