Direktlänk till inlägg 18 maj 2010

Pappas f ödelsedag

Av Kajsa - 18 maj 2010 21:39

I dag hurrar jag för min pappa   som fyller år!!! För ett år sen fick han höra Harry Brandelius sjunga här på min blogg...På torsdag efter jobbet åker jag nog hem och firar han! Den som vill i familjen följer med!

  När Linnea var ute på ridtur ville naturligtvis Selma följa med...Hon är helt orädd för Gandur...som i sin tur är orädd för Selma...Vilken härlig unge hon är..."De äl min hest"   Självklart fick hon sitta upp en stund...sen fick vi lura ner henne...Hon kommer att bli en riktig hästtjej den fröken...   En halvfärdig överraskelse hittade jag i kylen bakom mjölken...den kompletterades senare med både gurka och tomat...:-) Kasper tränar inför storebrors student...   Fika hos en jubilar i dag...jättegott! Tack snälla Agnes för att vi fick komma och njuta av läckerheterna!

I dag kändes det som att sommaren kommit...ljumma vindar och häggknopperi!

Annars är det väl som vanlig...Efter jobbet är det hushållsarbete hemmavid som gäller...:-( 

Men jag ska inte klaga...jag hade kunnit vara svårt sjuk eller handikappad...Nu är jag ju glad att jag inte är det...men nog 17 suger hushållsarbetet när man kommer hem efter att ha jobbat en hel dag...  

Vår nya kamin blir installerad på lördag...samtidigt som Kasper och jag far till Luleå på friidrottstävlingar. Vi åker buss med de andra och tar med oss matsäck och filt(Om det skulle bli kallt...)

Åt veckan skall jag klippa håret igen...denna gång kortare och flikit...

Nu ska jag återgå till mitt lustfyllda hushållsarbete...diskmaskinfyllning...mm...

Ha det gött!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

18 maj 2010 22:00

Gandur ser ut att trivas som bara den, han gillar uppmärksamhet :) Själv fyller jag hellre diskmaskinen än tömmer den.. Egentligen skulle man ha 2 diskmaskiner, en för rent och en för skitigt ;)

 
Ingen bild

mamma

20 maj 2010 20:58

Selma är en tuffing, och så gullig hon är.

 
Ingen bild

kerstin

22 maj 2010 11:08

Trevlig helg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se