Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Lördagkväll

Av Kajsa - 29 maj 2010 18:59

  Min bästaste Kasper! Han skrev ner det vackraste orden han visste...till mej...hans mamma...Detta ska jag bära med mig i mitt hjärta och ta fram då han är i de övre tonåren och tycker att jag, hans mamma är pest och pina... 

Har så många fina minnen av alla mina barn! Kort och tavlor  mm som dom förärat mej! Så snopen jag känner mej nu då jag faktiskt inser att...tja...äsch! Skriver inget mera om det! 

  Den lilla ekorrungen(som tyvärr dog under natten) tydde sej till familjen, så söööt och så fin den var! T om Pontus och hans kompis(JT) tyckte den var fin..den låg utanförPontus bil på en bilmatta och spanade...

 

Sen for vi och handlade och det lilla livet skuttade efter...inte trodde jag att den skulle det inte...

 

När vi kom hem hade Henny hittat den hemma hos dom så Kasper och Lydia for och hämtade den...här ligger den i min hand helt utmattad...jag trodde den var slut efter att ha sprungit och skuttat omkring så mkt men antagligen var den inte riktigt frisk...Den var så himla lite i jämförelse med de andra ungarna som spran omkrin utanför stallet...Jättesorgligt känns  det iaf...Jag la den lilla i buren...som borrade in sej i tröjan som jag la in...Jag lyfte upp den lilla och la han i ett veck i tröjan...Då la den sej till rätta och somnade...På morgonen var den död...  

Konstigt att en son liten rackare kan göra en så glad och sen så lessen...

 

Viggo är så nöjd då han fick hålla i Lydias Simba alldeles själv...

En sån dag det blev i dag...vaknade med migrän som bara eskalerade...Ungarna skulle till Lillstugan med sina storasystrar och sälja loppisgrejor. På detta sen då lille skutts plötsliga bortgång.

Lydia har iaf sina tjejkompisar här och just nu är det Sinfstar för hela slanten.

I morgon är det Morsdag och då skall Elli åka till Pello och vara med mamma och pappa och hjälpa till på nån morsdagsfikning på Folkan...Är jättemkt avis på henne men som sagt var så kan man inte vara öerallt.

i dag ringde det en kvinna och skulle prata med Janne...hon tog fel Janne...hon skulle ringa ett ex med samma namn...faktiskt lite småroligt...sen undrade hon vad jannes fru(alltså jag) skulle säga nu då hon ringt fel...  

På Fräkinsaris har dom främmat och då villl inte Janne åka dit eftersom vi inte känner dom...Men jag vill!...Men Janne vann!

Nu ska jag söka en bok som jag kan fördjupa mej i och som gör att jag slipper tänka...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sussi

29 maj 2010 22:48

Men gud vad jag har missat många inlägg - och så många härliga foton :)
Vilket brev - kan tro att d värmer :)...
Ha en fin morsdag imorrn min vän

 
Ingen bild

Ulla

30 maj 2010 20:52

En kvinna på mitt jobb ringde klockan halvfem på morgonen hem till en annan (manlig) kollega som hon trodde hade försovit sig till morgonsändningen. Men hon råkade ringa fel och en kvinna svarade i andra ändan. Den kvinnan hade blivit jättesur och påstått att min kollega var "Pers älskarinna", dvs förmodligen hennes mans älskarinna då...

 
Ingen bild

mamma

30 maj 2010 22:09

Det är alltid tråkigt när små djur man lärt känna
dör bort. Ekorrarna ska ju ha sin mammas beskydd i 7 veckor. De har mer ansvar än harana.
Vilket gull Viggo är.

 
Ingen bild

elli

31 maj 2010 16:47

Du har så stort hjärta för allt och alla, men vem tar hand om dej då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se