Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Måndag

Av Kajsa - 28 juni 2010 20:46

Famme har åkte hem och här känns det lite småtomt...Tänkte vika lite kläder men inte orkade jag de just nu...  

  var som sagt var till Pello i går på den årliga Petitchouxätningen! Förra året klämde jag 7 styckna och i år bara 4...Men gösse så goda dom är! Mamma gör dom till midsommardagen och har så gjort så länge jag kan minnas. En mkt fin och god tradition.

 

Min älskade ägghalva bär omkring på lilla Alma   

  En liten gågelunge håller som bäst på att lära sej att flyga...vi fick hälsa på de lilla livet mer än en gång...

  Pontus fixar lilla fyrhjulingen åt småungarna...Mamma och pappa gav den till dom...så i dag har Anton och Algot kört i flera timmar...

  Linnea kom gåendes med Gandur så han fick smaska lite på gräsmattan...sen fick han även päronet som jag köpte speciellt till han som midsommargotta men som glömdes bort i all kalabalik.

 

Jesper och Linnea kom med en svingod paj som man skulle ha skivade jordgubbar till...de vi hade var inte mogna ännu så vi åt den utan och det gick hur bra som helst! TACK för att ni kom...famme behövde få kramar av er!  

 

I dag har vi vart på ranten hela dagen...Famme skulle vilja köpa sej en kofta och det fick hon. Kasper fick sej 3 par shorts och var väldans nöjd! jag köpte en batikad långtop eller vad man nu kan kalla den för, plus ett par sandaler och sockar. Sen var vi och fikade på Arnolds där dom har jättegott kaffe.

  Ytanför Ikea fanns det två cirkustält där man kunde kasta bollar och vinna presentkort...

 

Självklart vann ju Kasper...hihihi...vi blev båda två förvånade och glada. Det var bra gjort men då testade han åxå två ggr.

Är lite småtrött nu och vet inte om jag får några kläder vikta i kväll men det är ju en dag i morrn åxå...

Cirkusskolan har startat denna vecka och Kaspers grupp är mellan halv ett och halv tre...har köpte en korsordstidning så att jag får tiden att gå medan jag väntar. Dom vill inte att föräldrarna sitter med och ser på utan vi får se på föreställningen ist.

Min prinsessa är ännu kvar i Luleå hos den andra Prinsessan...Saknar henne förståss!  

Nu ska jag betala räkningar! Ha det gött!

 
ANNONS
 
Ingen bild

ulla

28 juni 2010 21:35

vad snygg han är i sin hatt

 
Ingen bild

carina

28 juni 2010 21:45

Hehe, var det verkligen bara kaffet som var gott på Arnolds? ;) Petitchouxer är skitgoda, har gjort dom max TVÅ gånger i hela mitt liv... borde göra dom igen o fylla dom med vaniljvisp o hallon eller nåt sånt :)

 
Ingen bild

malin

28 juni 2010 21:57

men herregud, i morgon så kommer du hit medans cirkusskolan håller på! Vi har kvar cupcaces ;)

 
Ingen bild

elli

29 juni 2010 18:13

Spara en cup cakes till mej!

 
Ingen bild

mamma

29 juni 2010 20:22

Roligt med besök i söndags, man kan ju inte se sig mätt på all små och stora. Åt du bara 4.

 
Elisabeth

Elisabeth

1 juli 2010 19:32

Att du är "världens bästa mamma" som Kasper skrev på kortet till dig, det förstår jag att dina barn tycker när jag sitter här och läser hos dig en stund.
Du har verkligen ett så otroligt stort hjärta... mycket av det du skriver om i din vardag vittnar om det.
Å det är när man möter människor som du på livets stig som man förstår vad kärlek inom en familj betyder...

Varm kram... och tack för att just du finns!

http://himlastigen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se