Direktlänk till inlägg 12 april 2011

Tråkig tisdag

Av Kajsa - 12 april 2011 20:12

Jaha...så ligger man här i en sal på lasarettet...ensam och övergiven...med feber och sänka och dropp...Hahaha...Känns riktigt bra att vara här med tanke på hur min panna ser ut...Joannah tog några kort på den men det blev inte riktigt bra.

  Joa tog lite kort när vi satt på kalix akuten...hon tyckte att jag såg så ensammen ut där jag satt...     Här tillbringade jag och Joa några av tisdagens timmar....ja jösses vad dom tog prover alltså...Blev stucken flera gånger men sånt tål jag galant...är ju med tatueringar och då är man inte sjåpig 

I går var jag till vårdcentralen med Elli som för övrig bla hade halsfluss...Nåja då hade jag 42 i crp och åkte hem med en virusinfektion samt Norgesic...på kvällen såg jag att jag började bli röd på pannan...fick panik och undrade om jag vågade gå och sova...hahaha...efter en disskusion på fb beslöt Janne att jag skulle ringa och kolla med Kalix och det gjorde jag...där tyckte dom att det mkt väl kunde vara bältros men att jag skulle fara in på vårdcentralen och visa upp det...vilket jag gjorde...

Jag for själv för jag hade ju ingen feber men fatta att när jag kom dit hade jag 39,7 i feber...å 97 i crp...men då blev det fart...Min doktor pratade om min hjärna och ringde infektionskliniken på S-byn för råd...Jag sa direkt att jag minsann inte tänkte läggas in i nåt S-byn ... Det slutade med att fick fick åka raka vägen till kalix och det kändes bättre för då kunde ju Janne och ungarna komma    Varken Joa eller jag hade ätit nåt så vi drog ner till fiket direkt när jag fick mitt rum...där fanns inget som passade min mu för jag äter inte mackor med oidetifierbara geggor så jag tog ett wienerbröd istället...orkade äta upp hela...

  Snälla fina Joannah som drog från jobbet bara för att följa med mej till kalix...och hon har vart med mej hela tiden ända till janne och Kasper kom... Fatta! Sen fick jag låna familjen Isakssons   mobila bredaband...Fatta vilka barn jag har!

  När vi kom upp på rummet igen packade jag upp mitt gotta som vi sprang in och köpte på ica innan vi for...

  Då kom lunchen som jag inte kunde äta...åt mackan och njöt av hela bregottpaketet...litet....sen tog jag några majskorn men matlusten finns inte ännu...nu när jag får medecin så kanske jag börjar må bättre och får således tillbaka aptiten...längtar efter prommisar...men som det är nu så vet jag att jag inte orkar gå så långt 

   

Precis när jag fick min första dos kom Janne och Kasper  ...och vet ni vad dom hade glömt? Min KUDDE...Mutta mutta vad gjörde vä'l det för dom kom i håg datorn och mobilladdaren iaf  

  Jag och Kasper...man ser inte alls nåt av min bulligt röda panna här...måste nog gå ut i korridoren och ta i olika ljus och se om det synns...

Tack alla ni som bryr er om mej! Älskar er!   

Stor kram till er allihopa!  

Nu håller vi tummar och tår att pencellinet gör susen så jag får åka hem i morgon...jag är egentligen inte passad som patient...är mer passad för sjukbesök!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cessi

12 april 2011 21:12

Älskade fina syster.
<3<3<3

 
Ingen bild

Maria

12 april 2011 21:13

Måtte du bli frisk nu! Nu håller jag alla mina tummar här hemma. Kram!

 
Ingen bild

elli

12 april 2011 21:13

Ha ha din muminväska har du hängt på plats ser jag. Jo det syns att din panna har en röd förhöjning. Hoppas verkligen att pencillinet hjälper. Älskar dej ägghalva!

 
monica

monica

12 april 2011 21:57

Passa på att vila upp dig ordentligt.Hoppas du kan sova även om du inte är hemma. Kram!

http://monicapaulina.wordpress.com

 
Ingen bild

mamma

12 april 2011 21:58

Förstår att du vill komma hem , men ha inte bråttom, se till att du är helt ok.du måste vara rädd om dig och tänka lite mer på dig själv.

 
Ingen bild

Linda

13 april 2011 06:05

Hoppas verkligen du mår bättre snart <3

 
Ingen bild

Majsan!

13 april 2011 06:25

Ta och andas genom näsan! Ta det lugnt och friska till dig kära vän! Många kramisar!

 
Ingen bild

Carina

13 april 2011 07:56

Allt tokigt kan man råka ut för, men snart är du frisk igen :) Hemska tider vilken feber du har/hade... man är ju död av ca 38°. Kramar till dig och krya på dig!

 
Ingen bild

elli

13 april 2011 15:12

Ingen uppdatering vad lunchen innehöll? Eller på toa dörren???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se