Direktlänk till inlägg 13 april 2011

Onsdagkväll...

Av Kajsa - 13 april 2011 19:37

  Dagens middag bestod av kåldolmar men jag petade bort kålen och fick Joannah så roligt...hahaha...morsan ska äta dolmar...vad menar hon med det månne? Nåväl...inte åt jag mer än en fjärdedel av den heller...   Ett av mina älskade barnbarn skickade sin egenhändigt dagisgjorda påsktupp till mej!!!   Herregud vad jag blev glad! Nu hänger den ovanför min säng! När jag kommer hem ska den för alltid hängas upp i vårt sovrum! Den är så fiiin!!   Dagens lunch!!! Fisk,potatis och spenat...svingott! jag åt minst en fjärdedel och det mkt för att vara mej den sista tiden...   Sjuksköterskan Susanne frågade mej om jag ville ha en mugg Pro viva..."Aldrig att jag smakar sån surskit" sa jag...Hon kom in med en halv mugg och bad mej prova...jag är ju en väldigt lättsam och lätthanterlig patient så jag gjorde henne till viljes...men dra mej baklänges så gott det var!  Korten kom verkligen bakvänt in i bloggen i dag...detta är nämligen frukosten...minus ägget då för det åt jag inte. Det känns iaf som om matlusten kommit tillbaka nu eller åtminstone att den börjar komma tillbaka...

Min panna ömmar som bara den ännu och en av mina nyvunnavänners man frågade om jag låtit spruta in Botox i pannan...då kanske ni fattar hur den ser ut in real life...

 

Janne och kasper kom hit på eftermiddagen och Kasper satt i min säng och gjorde läxorna klart, han var så duktig! Jag förstår att det är jobbigt för han att jag ligger här..."Varför måste du vara kvar...jag vill att du kommer hem nu" sa han...jag kände faktiskt för första gången mej lite lessen...Men men...så länge dom inget vet är jag ju kvar här...det är så överbelagt här så dom håller inte kvar nån frivilligt...Men om jag fick önska så skulle jag vilja fara hem i morgon...kan ni förstå det? Nu är det full rulle i vårt rum...droppet ska bort och nålen bytas och prov tas...bäst jag visar mitt intresse nu för det är visst jag som är patienten...

STOR kram till er allihopa vare sej ni vill ha en eller inte  

 
ANNONS
 
malin

malin

13 april 2011 20:11

förstår att det är jobbigt att vara där borta, men det är bra att dom håller dig kvar så att du blir frisk igen <3

http://vittochrosa.blogspot.com

 
Ingen bild

elli

13 april 2011 20:20

Fy fan vad äckligt med koldålmar. Förstår att du skalade dom och åt kålen :)
JAg fattar också att det känns i mamma hjärtat att ligga där men du ligger ju inte där för rolighetens skull. Kram <3<3<3

 
Ingen bild

Cessi

13 april 2011 21:03

Instämmer med Malin.
Kåldolmarna såg inte goda ut , annars tycker jag det är gott.

 
Ingen bild

mamma

13 april 2011 21:07

Förstår att det känns i mammahjärtat, men det är viktigt att du blir frisk först.Kommer du hem börjar du springa och passa alla, vet precis hur det är. Kram.

 
Ingen bild

Susanne

13 april 2011 22:39

Kram <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se