Direktlänk till inlägg 3 juli 2011

Pello å Metallica

Av Kajsa - 3 juli 2011 22:30

Söndag igen då...att veckorna går fort...vad händer? Snart är sommaren slut å inget blev som man hade tänkt sej...

I kväll ser jag Metallica live på¨tv...lite svider det ännu i Hammerfalltarmen....

Nåja...till Pello har vi vart i dag...min mamma har köpt en sån fin "vedhink" till mej på loppisen i går...Den passar perfekt här å jag är så otroligt glad över att hon tänkte på mej när hon köpte den!!! TACK älskade mamma min  

Jag har bilden på fb...


  En ny variant på Twixkakan blev det här...gjorde den för Noels skull å så är han inte ens här...Han räddade mej nämligen från ett i min värld fruktansvärt spindeldrama å jag är honom evigt tacksam! Jag får väl göra en ny sen!


  Vi var som sagt var till Pello i dag å mellanlandade i Kattilakoski där vi åt varsinn glass i solskenet! Emma å barnen var åxå med så glasspausen var mer än välkommen!


  En närbild på en smaskig detalj...mommomackor med pappagravad lax...kan det bli bättre...godare? Nej nej...detta är livet! Mamma hade åxå dessutom svingoda winerbröd att bjuda på... När vi for från Pello var vi förbi hos farfar å vattnade!


    Ännu ett av mammas loppisfynd...en skitläcker häststaty!

Men nog är dom bra Metallica...Undrar just hur Iron Maiden var i fredags...Månne åxå hur Hammerfall var...

I dag har Nicke hjälpt Janne med att fixa poolen så den står i våg...har tömt den två gånger å jag gör det inte mer nu! har inte börjat fylla den ännu utan väntar till imo!

Imo ska jag dra igång tvätt å städ i mitt hem..t om bastun skall jag skrubba...Sen ska jag hämta hem gopojkarna från dagis när dom ätit mellis för vi ska städa på gården tillsammans å ev försöka göra fint till dom i lekstugan.

Jag vill ha en bäddsoffa nu!!!!! Måste snoka upp nån bra å billig en!

Stora kramar till er allihopa!!!!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

4 juli 2011 12:11

Tack för besöket om än lite kort.Hade ju tänkt ge Emma och dig polarisar men jag hade inte laktosfria, tur att jag inte sanåt. Pappa äter också dessa, men då använder jag vanlig mjölk, när datumet gått ut. Jag brukar märka dem men lapparna hade ramlat av, så jag var inte säker på vilken sort det var.Har just nu bakat laktosfria så du vet. Alltid roligt att få besök.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se