Direktlänk till inlägg 14 juli 2011

Torsdagkväll

Av Kajsa - 14 juli 2011 22:53

I dag har jag haft lite mer energi än vanligt å vad det har kännts skönt! Först på morgonen var jag nere i växthuset med Algot och Viggo som ville plantera blommor till sin mamma å pappa...givetvis fick dom ju det! Häromdagen var vi till Cape East o badade...så fint det var där!

  Delfinerna Vicktor...Kasper...Vilhelm Dom simmade å dök å ville aldrig upp...


  Liten vy över badet...


  Efter badet for vi på Rajalla å åt glass...


  Mitt första försök med saft å jordgubbar blev ok förutom att saften blev för söt...men den fick godkännt iaf...Nu testade vi cocacola...den blev god men lite för liiiitecola...


  Min goda kaka...en miss bara att botten blev lite för hård,egentligen sku de va sockerkaksbotten men jag fick hjärnsläpp...


  Mina fina barnbarn Algot och Viggo hjälper till att laga lunch...stuvade makaroner å stekt korv önskade Algot och givetvis fick han det!!!


  Här skrapar dom skålen sen dom bakat muffins med moster Lydia...


  Just och just att Viggo nådde...fick sätta en spegel så han såg när munnen blev ren...


  Äntligen fick så Algot bada i mommos stora pool...han ville inte komma upp!!! Hoppas det är fint i morrn så att dom kan bada igen!


  T om Viggo badade! Här är han så lik Pontus när han var liten...


  Gjorde en Twixkaka till Noels ära...som ni kanske minns räddade han livet på mej för nmågra veckor sen!(En spindel historia)


  Mina fina sköna nya skor som jag köpt från Karungikiosken!

Har suttit å läst Robert Gustavssons bok om sitt eget liv å när jag kom till kapitlet där hans bror dör fick jag gråta så hemskt...det var så sorgligt...För att lugna mina tårar gick jag ut å klippte gräset...det blev så fint! Men helt seriöst...läs boken! Jag lånar gärna ut min!

Nu ska jag dricka lite blåbårsproviva innan jag gnider gaddarna å hoppar i säng...ev då med Albert&Herbert...who knows...

STOOOOOR kram till er allihopa!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cessi

14 juli 2011 23:29

Vilka härliga bilder och tårtan med jordgubbar ser fantastiskt god ut.

 
Ingen bild

mamma

14 juli 2011 23:42

fina bilder av barnen och väldigt mycket av godsaker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se