Direktlänk till inlägg 27 juli 2011

Onsdagkväll å jag är trött...sömnig...

Av Kajsa - 27 juli 2011 21:28

Efter tre dagars tidig uppstigning är det således dax för en rejäl sovmorron i morrn...

Kvart i 6 har Janne väckt mej å jag har då börjat jobba kl 6...Men i morrn blir det till att sova åtminstone till halv 7! Kläm på den ni!!!


  Behövde låna Jannes firmabil i går en snabbis...detta hittade jag i bilen...undrar just vad dom jobbar med för nåt egentligen          I dag tog Viggo verkligen i då han gled ner i poolen...å inte blev han särskilt blöt heller...aprecis då jag fotat fick han lite panik å bad storebror Algot rädda honom...Algot är ju som en delfin i vattnet....så himla duktig!


  Men fatta vad glad jag blev över tröjan jag fick från Peter!!! Inga problem med vad jag ska ha på mej framledes...TACK snälla!!!!!


  Köpte ett tuggben med kycklingsmak till Akkja i dag...   Denna påse fanns med i förpackningen å nu undrar jag varför?????

Var på Elgiganten å inhandlade ett nytt skalfodral till min iphone...samtidigt köpte Kasper Indiana Jones boxen...gissa vad han gör nu?

Miriam Å Lydia håller på att baka en brownieskaka...det doftar jättegott å d låter som om det var gott åxå...

Nu ska jag hoppa i duschen för att sen hoppa i sängen...för att sen se en film...Åsa-Nisse!

STOR kram till er allihopa!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se