Direktlänk till inlägg 20 oktober 2011

Trött torsdag....

Av Kajsa - 20 oktober 2011 20:32

Du milde tid vilken trött människa jag har vart i dag...klockan är nu 20.34 å inte har jag ännu ens vikt alla kläderna som jag så stort skulle göra...å mina djur som skulle få fint å rent då...nej dom simmar i samma skit ännu...(d är inte så hysteriskt orent men ändå...)

  Jag å mina två minstingar spelade TP å åt varma mackor till lunch i dag å det var verkligen mysigt ända till allt spårade ut med en eller två fisar...inga namn nämnda!


  Var å en gjorde sina egna...å goda vart dom! Å mätta blev vi!


  Våran älskade lilla fina goa Eddie(Pontus hund men vi får låna honom) han har lärt sej att tigga...ingen av oss har nånsinn gett han nånting men ändå sitter han där med sina bruna fina snälla hungriga ögon...Det mest otroliga är ju att vi inte ger han nåt trots hans otroliga yttre....

Nåväl, efter vår sammankomst vid lunchen kom så Glassbilen så påpassligt in på gården så vi investerade i liiiite glass innan jag å Kasper å Eddie tog en prommis ner till skolan för att hämta Anton&Selma!

Naturligtvis blev det ju glass som mellis hos mommo...

Strax ska jag poppa popkorn å sen gå ut i kolsvartmörkret med Eddie så han får göra sin aftontoalett innan han ska hem till sin husse igen...

STOR kram till er alla!             

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

20 oktober 2011 22:01

Du ska inte härja runt så mycket. Det är inte nyttigt med stress. Men kan tala om att jag ska snart gå till sängs, för jag är tröttare än en krokodil på Island.

 
Ingen bild

elli

21 oktober 2011 11:36

Herrandonajka vilken stor nos lilla Eddie har. Gudomlig!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se