Direktlänk till inlägg 17 januari 2012

Tisdagkväll

Av Kajsa - 17 januari 2012 22:14

Nu har jag jobbat över en vecka på mitt nya jobb! Det går faktiskt över förväntan!

Man lär sej alltid nånting å det är jättebra!

Vaknade dock med migrän i dag så mitt huvud var i sus å dus framtill lunch...

I lördags blev jag åxå mommo för sjunde gången...en liten knubbis...4260gr å 49 kort:-)

De andra barnen var hos oss under tiden!


 

Eftersom Anton fick lite krupphosta så fick han å Selma bada badkar! efter badet ville dom ha nåt gott...Tur att vi hade chips kvar sen lördagen så att alla tre minstingar fick sej en liten gottastund! Buzz var åxå förfärligt intresserad å Alma matade han gladeligen...Så här glada var dom när Lydia hade "öppet rum" det gick absolut ingen nöd på kvartetten Isaksson...


   

En av jannes julklappar...bara synd att vi inte har grannar så nära köksfönstret...vi får spana på älgar ist...


Eddie var så frusen i söndags att vi fick flytta bädden nära kaminen...han var åxå mellan kaminen å väggen å värmde sej... Sen fick ju Buzz se att den gråa filten låg i bädden å den ska ju vara i soffan ju...så Buzz drog den upp i soffan...DÅ blev Eddie väldigt sur å hoppade upp i soffan å drog ner filten till bädden igen...men förstå hur jag skrattade...gulliga hundar...till saken hör ju åxå att det låg ett ben invirat i filten...   

Bjuppar härmed åxå på en bild där Alma är så lycklig över att ha fått en "docka"

I dag har jag betalt räkningar å imorron ska jag ta hand om min tvätt! Skönt att slippa göra maten iaf...men imo kanske jag kommer hem tidigare än de andra...hahaha...

Nu ska jag fixa klart inför morgondagen!

STOR kram till er allihopa             

 
ANNONS
 
Ingen bild

Irina

17 januari 2012 22:44

Vilka fina bilder på dina barnbarn! O jag fick en liten klump i halsen av den sista bilden, vilken stolt storasyster :)

 
Ingen bild

K

17 januari 2012 23:39

Ååååh, skrattade gott åt din historia om hundarna och filten. Fniss

 
Gisan

Gisan

18 januari 2012 07:21

Vilka fina barnbarn du har! =)

http://gisans.blogspot.com

 
Inger

Inger

18 januari 2012 20:57

Grattis Mormor!

Inger

http://www.snartmormor.bloggagratis.se

 
Inger

Inger

17 januari 2016 19:52

Grattis till barnbarnet! Du slår mig med två! Vad kul att höra av dig igen ... jag gillar att läsa hur vi lever runt om i vårt långa land.

kram Inger

http://www.snartmormor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se