Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Wednesday

Av Kajsa - 18 juli 2012 22:16

Mkt ska man höra innan öronen trillar av....Mkt ska man se innan ögonen ploppar ut...

Ja ja...i dag har jag jobbat...i går har jag jobbat och i morron ska jag jobba...

Konstiga meningar som poppar upp i skallen just nu...Skärpning!!!

Vad det änns härligt somrigt att vara ute just nu...och nätterna är heta som bara den....men inte ska jag då klaga mer...Hörde från en självutnämnd meterolog att det utlovas regn i morron...


 

I dag har det vart premiärbad i poolen...Dessa två Aldemangrabbar var inte sena med att hoppa i plurret...Kasper likaså...Viggo var ganska så frösen då han klev upp men nöjd!!! Själv funderade jag på att ta mej ett kvällsdopp men ångrade mej då jag öppnade dörren...det kändes lite småkallt...
 

Köpte två hängisar från Tornbergs i somras och det är lite småroligt att bara knalla ut på altanen och ta sen ett bär! Håller på att hjälpa mellansonen att tömma lägenheten...fann till min stora förvåning att stället som vi förflyttar hans möbler o dyl inte var städat...skitäckligt!!!!

På lördag är det begravning...Min farbror som gick bort helt så där... Känns fint att dela sin dag med både sorg och fina minnen och tankar med nära och kära.

I morron har jag sovmorgon och tänkte ev hinna göra en ommöblering i teverummet...ser så fram emot det så jg har lust att börja på en gång...

Nu ska min andra hälft(äkta) köra en tripp mot stan och hämta hem en säkerligen inte alltför glad flicka...men men...

Snacka om förvirring när en av skådisarna i "One foot in a grave" är mordmisstänkt i Midsommer....

Nu jag skickar STORA kramar till er allihopa             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se