Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

Söndag...en kylslagen sådan...

Av Kajsa - 22 juli 2012 11:45

Men när i hela fridens dagars namn skall vi få sommar hit på riktigt!!! Är så oerhört less på regn och kyla nu...visst har vi haft soliga och varma dagar men dessa kan vi ju hittills räkna på en hand...

I går hade vi begravning av våran älskade farbror Lasse...Den var fin och familjär! Bl a spelade och sjöng Hampus "Tears in heaven" Å jag hoppas att Lasse känner i gen oss och möter oss när vår dag kommer!

 

Efter begravningen åkte vi alla hem till Pello där vi fikade och umgicks... och återigen slogs jag av tanken på vilken underbar familj vi är!!! Älskar allihopa!!!! Smörgåstårtorna har Emma gjort med lite asistans av sin yngre syster...Väldigt goda...Ingen gör så goda smörgåstårtor som min Emma!

 

   

Vaniljhjärtan var självklara till kaffet...kommer alltid at förknippa dessa med farbror Lasse...

 

 

Inte gick det minsann att bädda och städa sovrummet här i fedagskväll...Eddie skulle promt vara med och övervaka allt...mitt i smeten liksom...hur är man funtad om man kan låta en sådan här goding bara vara så där forever alone mitt i en stor säng...

 

Den andra godingen som definitivt inte gillar dammsugaren...fast den är sprillans ny...han tog till schappen och la sej helt sonika på soffdynorna som jag staplat på hög i väntan på att överdragen skulle torka...inte heller kunde man ju motstå denna delikatess...

 

 

 

Min lilla pojke ville absolut inte vara med på bild...hahaha...trodde han ja!

 

   

Mommos pojke...eller denna veckan har han varit Lydias gosse....nåväl...han i allafall är en riktig badpojke...hur kallt det är så ska han förståss ner i poolen och svalka sej...

 

Mix Megapol...nån annan än jag som syvker att deras reklam suger..."Mer musik-Bättre blandning" Jag är så spyless på Robyn...hennes oerhört gnälliga och nasala röst hörs flera ggr i timmen...så inte fasen är det nån bra blandning där inte...

 

Jag har två veckor kvar av mitt "sommarjobb" sen hoppas jag ju hårt på varmt och soligt och sandbankar och Stranängsbadet blandat med Ekobadet...Gillar inte att ligga i solen och pressa mer än max fem minuter men på sandbankarna är det svalt och skönt att ligga och läsa eller fika eller bada och spela nåt spel...Åh vad jag längtar till sommaren nu!!!!


Liksom alla andra behöver även mina barn sin mamma på sommaren för att känna att det är sommarlov!!! Å själv behöver jag åxå få vara ledig när det är sommar och sol men är man mellan två jobb så är man...

 

Nu pockar en av hundarna på mitt intresse så jag avslutar härmed mitt skrivande till förmån  av en skitnödig hund...

STORA kramar till er allihopa             

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

22 juli 2012 12:58

Någon sommar kan vi definitivt inte säga att vi haft, men hoppas att den kommer så du också får njuta av den.

 
Ingen bild

Erikl

22 juli 2012 12:58

Det var ett bra val och ha med vaniljhjärtan, med tanke på Lasse.

 
Ingen bild

elli

24 juli 2012 11:41

Smörgåstårtotna var helt delikaTA. skA JAG HA NÅT SMÖRGÅSTÅRTE JIPPO SÅ BESTÄLLER JAG AV EMMA.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se