Direktlänk till inlägg 24 juli 2012

Tisdag

Av Kajsa - 24 juli 2012 11:31

Redan tisdag...veckan bara rusar i väg...I går kom våra vänner från söder...jätteroligt!!!

Vi grillade och umgicks hela kvällen och halva natten...

Det som var speciellt med kvällen var att alla mina ungar med respektive var hemma...

DÅ mår man som mamma väldigt gottigt!!!

Denna veckan skall en lägenhet tömmas och en fyllas...Så efter arbetet i dag(Jag har rast nu) ämnar jag promenippa hemåt för att hämta yngste sonen samt vovvarna för att sen promenippa vidare tillsammans till ett kök vars skåp skall tömmas...

Jestanes vilken press och stress denna vecka innebär...tar tacksamt emot städhjälp...hahaha....

På fredag skall jag till Luleå för att bringa ordning på jordgubbsköperiet...tre av femton liter gick att äta och det är inte acceptabelt tycker jag!

Joannah håller på att städa husbilen och gör det så ordentligt att den känns som ny nästan!!!

Ska ta loss alla gardiner i från den åxå och tvätta så det känns fräscht att nosa p dom  

 

Få se när/om vi kommer oss i väg på nån semester i år...husbilen behöver ett litet rep...

 

Alltså...jag föredrar kärnfria meloner...denna melon ser fantastiskt god ut men fasen vad skenet bedrar...den må ha varit billi 3,95 per kilo men absolut inte ens värd en krona i min smak...stickningar i hela munnen gav den...Jag köper aldrig mera meloner med kärnor...

 

   

Vi har bytt plats för grinden nu...framför altandörren...det är inte alltid som vi vill att vovvarna skall vara där ute..typ vid grillning...mest vaddet är så kans dessa fyrbeningar hoppa upp med tassarna och bränna sej...

 

 

Potatisknyten gjorde vi...så himlars goda och så himlars lätta att göra...

 

   

Sallad och satsiki gjorde vi åxå fast i ärlighetens namn så skalade jag pottisen och gjorde satsikin medan flickorna gjorde resten...hahaha...

 

 

Den grlade billiga fläskfilen som vi köpte på Coop och som var jättegod! I bakgrunden ser ni min alkoholfria öl!!!

 

 

Festdukning hos oss...Är man många så är detta det enklaste sättet...sen kan man sätta sej varhelst man då vill!

 

STORA kramar till er allihopa             

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

24 juli 2012 22:27

Gott med grillat :) Usch, flyttstädning är bland det värsta som finns, man tror att det ska gå fort för det är ju tomt...skenet bedrar dock. Ha det bra :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se