Direktlänk till inlägg 11 augusti 2012

LördagmoRROn

Av Kajsa - 11 augusti 2012 09:58

Mkt har hänt sen sist...bl a häxjakten på Christina Lugnet...MEN hur blir det nu med den jakten när det uppdagas att den duktiga riksdagskvinnan Annie Lööf var strået vassare av användadet med våra skattemedel...så kan det gå!!!

Att E.Rs ev mördare kommer att åtalas läste jag precis i tidningen...anser fortfarande att där finns det mkt förmildrade omständigheter OM det nu var han...

Nolia har åxå fått ett besök av oss...fanns mkt att se och en del rev vi ner...hahaha....

Ett av mina barnbarn ligger på Sunderbyn och vi hoppas här hemma att hon snart får komma hem!

Just nu kokar jag potatis till potatismos för vi ska äta det och varmkorv till lunch i dag...resten av barnbarnen är ju så klart här hos mommo...det är roliga lekar ute med moster Lydia som uppsyningsman och den minsta av dom är inne med mej för lekfridens skull...hahaha....


Fantastikst snygg lampa helt i min smak och jag vill så gärna prova att göra en själv...


   

Så sanslöst häftig tycker jag... 

Närgången detalj i den sanslöst häftiga lampan...


 

Som för övrigt fanns i flera olika färger...


 

Denna känns som en lovikkavante...


 

En annan modell som jag inte vart så himla förtjust i en ändock var den häftig..


 

Alltså inte kan man annat än gilla dom...


 

Skall nog bege mej mot Kalix och inhandla garn till en sån här...Om du ser detta Maria så vet du vad jag mnar när jag kommer...


 

Wraps fyllda med egengjord skagenröra(laktosfritt) sallad och topping i form av lax...räkor eller kräftrumpor...Lydia smaskade i sej en sån här!


 

En förbaskad rolig älg gjord på älgskit...


 

Här får jag en 20 sekunders pigment puder borstning i ansiktet...så klart jag köpte den...hahaha... och vi hade nog haft både det ena och det andra abonnemanget om jag vart där emsam...hahaha...


 

TRE böcker för  HUNDRA kronor...såklart boknördarna slog till...


 

Se såna vackra schalar det fanns...men jävligt dyra...konstigt att det är så dyrt på en mässa....


 

På Statoil köpte Lydia denna enormt torra och hårda brownisen...Fy fan att dom inte kollar vad dom säljer...helt klart ovärt sitt pris!


På hemvägen från Nolia svängde vi förbi rymdrummet på Sunderbyn...


   

Hann även förbu Nyborg...dessa pingsbollsstora jordgubbar var försvinnande goda som min gode vän Håkan skulle ha sagt!

Nu väntar potatisen på att bli mos!

STOR kram till er allihopa!            

 
ANNONS
 
Ingen bild

aegnes

11 augusti 2012 15:08

dom där wrapsen spg himmelskt goda ut! har du/ni gjort dom själv eller fanns dom på "resan".?

 
Ingen bild

mamma

11 augusti 2012 19:18

Har du köpt alla dessa lampor, eller ska du tillverka sådana?

 
Ingen bild

Maria

25 augusti 2012 23:11

Japp, jag hajar vad du behöver :) Tar med mig din påse med ett gäng pocketböcker till affär'n utifall att du kommer dit ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se