Direktlänk till inlägg 18 november 2012

Söndagkväll

Av Kajsa - 18 november 2012 20:49

Lite irriterat kan jag notera att jag inte ens är trött...bara stillsamt lat...hahaha....Borde gå till bastun men jag orkar inte ännu så jag får väl gå och duscha på eftervärmen sen...


 

Buzz tycker så mkt om när Lydia tränar med honom! Hon är duktig på det åxå...hon har t om fått Eddie att snurra runt! Nästa grej skulle bli att lära honom stänga dörrar...undrar just hur det kommer att gå...


 

Finns inga nosar i hela världen som slår en hunddito...Jag älskar att pussa Eddies lilla gosiga nos...Jag tar tag i den och pussar ordentligt och Edie finner sej i det åxå...


Min nya fina väska!


   

Helgen innan Jesper skulle börja i ettan var vi på turne med häst och grannar...På hemvägen small det i en korsning i Umeå och vi fick lämna bussen där och en kompis till grannen körde oss alla hem...hästen åxå...Sen på skolans första dag fick alla etagluttare rita en bild som berattade om sommaren...Detta ritade Jesper...Det var nämligen så att trafikljusen var fel och krocken var inte vårt fel.

Vilket traumatiskt sommarminne han fick min älskade pojke!


 

Ofta längtar jag så himla mkt efter alla mina barn...


 

Jag är otroligt besviken på vår komun som handlar kycklingbröst från Thailand och inte bara det...skrämmande mkt kommer från utlandet...Rättvisemärke till all ära men inte tycker då jag att man ska sitta på sin rumpa och profilera sej som miljövänlig kommun då upphandlingarna sker på bekostnad av våra egna bönder och odlare! Man kan fakiskt årstidsbasera en matsedel...Fy och usch säger jag bara!!! Knäpp jävla skallar som tillåter detta...nån måste ju säga i från!


Den helg har jag hunnit med både det ena och det andra...julgardiner i köket/teverummet och nästan allt i tvättstugan är tvättat...Det enda smolket i bägaren är min värkande rygg...jag hoppas inte att jag fått artros i den...Den bästa medecinen är att röra på mej...därför är det gött med en vovveprommis varje morron! 

Avslutar med en sanning...hahaha....Nu ska jag titta klart på Morden i Midsommer inan jag går och duschar!

STOR kram till allihopa!             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se