Direktlänk till inlägg 1 juli 2013

En trist och tråkig måndagkväll...

Av Kajsa - 1 juli 2013 23:05

Jag bryr mej inte om materiella saker...har aldrig gjort det heller! Min familj är det viktigaste som finns över allt annat! Just nu vräker det ner vatten...Janne och Pontus är i Kalix och kollar båten som tydligen höll på att sjunka då pumpen slutat fungera...För mej hade båteländet fått sjunka...hellre det än att Janne och Pontus ska stå timtals i hällande regn och försöka fixa den! Frågan VARFÖR kommer då till mej...Låt båten sjunka och kom hem!

Mkt har hänt sen sist...tråkiga saker...Min mammas bästa vän gick bort och lämnade ett stort tomrum efter sej...varje gång vi vart hem till mamma och pappa så tror man att hon kommer...

Här i byn är sorgen stor, en familj har mist sin son...

Jag och två vänner for till Kalix och var med på en storseans med Terry Evans, det var intressant men jag kände att det var min andra gång och sista gång...Vet inte vaför faktiskt mes så kändes det och känns ännu!

Simon och Frida har tagit studenten och det var roligt! Ett jättefint arrangemang och stolt var man ju åxå givetvis!

jag har åxå bytt arbetsplats i några veckor och fått på det sättet lära känna många nya barn och vuxna, det har vart bra! Alla borde få prova på att byta arbetsplats nån gång! Till hösten får jag jobba i Nikkala och det ska bli spännande! Att jag har två av mina barnbarn där gör ju inte saken sämre:-)

Vi har investerat i nya utemöbler åxå från Ikea, jättefina!

Jag jobbar nu två veckor till sen har jag semester i fem veckor...betald!!!! Så fint!

Nu lite bilder...


 

Eddie sniffar nåt gott...hans nos snokar rätt på allt som är gott...


Nu är Ida och Buzz vänner igen...hon har varit så arg på Buzz eftersom han tog bollen från de andra ungarna när dom spelade innebandy i hallen...långsint liten Ida... 

Buzz blir så glad när Lydia och Simon kommer hem:-)


 

Jag gillar ju bla grönt...tänk om jaf skulle säga att detta är mitt teverum...skulle ni tro mej då?


   

Grillpremiär har vi åxå haft och gott var det!

 

Majbrasa på Sackarigården, det var välbesökt och mkt roligt!


 

En bild från midsommar när vi åt middag!


 

Bästaste Hågge på besök! Alltid lika roligt när min vän kommer!


 

Årets 6:or i kyrkan...det är åxå som lite vemodigt varje skolavslutning då en kull far till en annan skola.


 

Eddie hängde med till Pello en dag och han tog ju givetvis pappas stol :-)

 
Avslutar med lilla kattungetrion...Är dom inte för söta?


Nu ska jag fortsätta att se på filmen och invänta Janne och Pontus!

Jesper och Linnea är åxå på väg hemmåt med Gandur!

I morron hoppas vi på sol! Eller åtminstone inget regnande!

Tjingeling!

STOR kram till er alla!              
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

2 juli 2013 11:28

Roligt med din blogg. Pappa är i Sunderbyn.Fick åka redan kl 8.00 Har tid 13.00 Erik fick tid på verkstan i Finland idag, annars har han kört pappa dit. Väntar besök: Lasse Pellberg, johan och hans lilla familj. Krameli, kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se