Direktlänk till inlägg 23 juli 2013

Tisdagmorgon

Av Kajsa - 23 juli 2013 08:59

Ja nu startar min andra semestervecka av fem...känns som att tiden går så himla fort.

Till hösten börjar jag ju på ett helt nytt ställe och det ska bli jätteroligt och spännande! Det är alltid bra med erfarenheter och nya vänner!

I dag har jag tänkt ta itu med lite köksskåpar...inte alla men några iaf eftersom det ska kännas behagligt under ens semester inte hysteriskt...fast jag har en tendens till att få det hysteriskt så jag får väl se innan dagen är slut åt vilket håll det vart  

I dag skiner solen men det blåser ordentligt och det ska man nog vara förnöjsam med eftersom det ju faktiskt är myggfritt!

 

Jag och min vän Laila brukar försöka cykla en mil varje dag oh det är väldigt sönt eftersom mitt förbaskade artosknä tydligen mår bra eller iaf bättre av det! Hundarna får ju åxå sina prommenader men då är det ju mitt ätande oh smaskande som jag borde göra nåt åt men det känns inte som om min motivation vill det just nu!Åkte till Pello härom dagen med Elli och pojkarna...blev mer eller mindre tvungen ut till hjortronmyren och till ett av mina hatobjekt...bärplockning! jag gjorde iaf mitt bästa men jag tro mej veta att det definitivt inte blir nåt återkommande nöje för min del iallafall! nu ligger mina egenhändigt plockade hjortron och gottar sej i sprit ty de ska såsmåningom bli likör av dom!


 

Bakade bullar i går och dom blev fantastiskt goda iaf nybakade...hahaha...Har även gjort kladdkaka som jag lagt i frysen av den händelse min älsdste som kommer hem på fika! I dag har Emma namnsdag och hon har även gått över tiden...vi väntar alla med spänning på när bebisen kommer...Då blir jag åttafaldig mormor! Kläm på den ni! Ja Elli har ju en hel del hon åxå och leder i barnbarnantal men ändå!


   

En utav mina favoritmiddagar...stekt korv och stuvade makaroner...åh så gott det är!


I år när vi hade vart på cykeltur kom en igelkott in till Lailas gård och fick sej lite mat, men förstå hur fina dom är dessa små taggiga varelser! Den kom så nära så jag snubblade över den och stackars kotten blev så förskräckt att han rullade ihop sej til en boll...där låg han och bollade sej till han fick i gång nosen och kände att det fanns nåt gott i närheten...å som han smaskade och åt!

Nu sak jag ta tag i köksskåpen en liten stund medan andan är på gång!

Börjar sakna min prinsessa som åkt i väg söderöver med Simon...känns som att det vore på sin plats att dom kommer hem och umgås med oss nu...men det ser ut som att det inte blir de närmaste dagarna iaf...


STORA kramar till er allihop!             

 
ANNONS
 
Ingen bild

aegnes

23 juli 2013 11:48

var har du ketchupen? ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se