Direktlänk till inlägg 28 juli 2013

Söndagkväll

Av Kajsa - 28 juli 2013 21:48

Men vart i hela fridens dagars namn har mina två första semesterveckor tagit vägen? Börjar nästan att få ångest ty jag har ju endast tre veckor kvar ju...

Jag hoppas att vädergudarna är med mej! Jag har börjat känna mej avslappnad och ledig nu...på två dagar har jag läst två böcker...och nu har jag tagit tag i min virkning åxå...det ska bli klart!

Har suttit på altanen i solstolen med kaffekoppen och vattenmelonskålen brevid mej...och läst! Helt underbart!

Städning inomhus går på en halv timme om solen lyser där ute:-)


 

I morse åkte vi en sväng hem till Pello för att leverera lite blåbär samt besöka loppisen! Men vilken värme det har varit...jag skulle ha städat poolen i dag men överlåter det till morgondagen istället för vem vill slåss med knot och mygg? inte iaf jag!


 

Tänkte där ett tag att jag skulle slå mej ner i en av solstolarna men blev kvar så länge på loppisen...det var jätteroligt att träffa alla som kom dit och som var där!


Min kompis Mali har plockat och rensat blåbär till mej! Jag avskyr ju att plocka bär av alla de slag och betalar mer än gärna för färdigplockat och färdigrensat! Jag är inte lat utan jag är mera en sån där som söker fina stenar och kottar och som gärna sitter vid brasan och grillar korv...att det sen förekommer obehagliga åttabenta djur i skogen hör väl åxå till saken:-)
   

20:- styck kostade dessa tavlor som jag ämnar spika upp ute på altanen! Sen ska även mina fina bautalyktor åxå upp, i taket nämligen...har visat Janne vad som behövs för att jag ska kunna göra det...få se om jag måste göra det själv...Mina loppisfynd! JAG är nöjd för detta är vad jag gillar!   

Visst har jag fina skyltar? Den i mitten har jag fått av min arbetskompis Katta! min lilla goding Buzz Aldrin följer mej som en skugga när jag är hemma så jag funderar på att döpa om honom till Skuggan Granvik:-)

I fredags fick min Emma sitt 6:e barn...en fin liten pojke...Å jag hade den förmånen att få vara med de väntande stora syskonen:-)

Nu ska jag fortsätta att virka på min virkning tills ögonen går i kors:-) Icket att förglömma så har vi haft gäster i veckan! Först kom Kicki och Jörgen med två av barnen och sen kom Micke M...sommaren känns som sommar när man får gäster som man dessutom längtar efter och tycker om! Nu till veckan väntar vi åxå på besök:-)

Nu skickar jag en STOOOOOR kram till er alla!             


 
ANNONS
 
Ingen bild

Cessi

28 juli 2013 22:13

Vad mysigt ni haft idag.Vilka härliga koppar , de gröna gillar jag särskilt.
Ja Buzz är din levande skugga.Skönt att det verkar gått bra för Emma.Kram

 
Ingen bild

mama

28 juli 2013 22:26

Jag tycker det är värre med fyrbenta djur i skogen, de med flera ben är ju så små.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se