Direktlänk till inlägg 9 augusti 2013

Fredagkväll

Av Kajsa - 9 augusti 2013 23:09

Herrandonajka...om 10 dagar är jag tillbaka på arbete igen...på ett för mej nytt ställe...spännande och roligt ska det bli! Hag kan åxå vända det på detta vis att min sista semestervecka börjar på måndag och då låter det genaast mkt kortare...

I dag har vi ätit gott...tillsammans med delar av familjen! Det har varit både gott och roligt! Det blir allt för sällan!


 

Min fina älskade Buzz Aldrin ligger vid sitt favoritställe och spanar om det kommer nån...om han känner igen nån bil eller nån som går där ute så börjar han att grina så hemskt då ingen kommer in:-) Förbaskat gulligt tycker jag! 

Tänkte visa hur en helt vanlig middag ser ut hos oss...hahaha...med prinsessor förståss! 

I dag har vi dock ätit bara gottigt...Jag är ännu mätt...fast när jag tänker efter så kommer jag nog att orka kunna halsa ett stort glad med laktosfri mjölk innan jag hoppar isäng! 

Eftersom jag inte visste om alla gillar kräftor så gjorde jag en tacogratäng för säkerhets skull...helt i onödan eftersom ingen som jag trodde skulle äta den kom:-) 

Uppvärmt vitlöksbröd...så gott med svingod smörja på!
Dessa obehagliga varelser äter jag inte då de förutom är asätare även är spindelsn närmaste släkting...Men av 3 pakte åt Janne högst fem styckna och då har således Pontus och Kasper ätit upp resten...


   

Räkor äter jag dock och jag är absolut inte sugen på att höra deras livs historia eftersom jag gärna vill fortsätta att ycka om dom!


Svingod smörja med lite dill...


   

Satsiki med mkt vitlök... så gott...


 

Västerbottenspaj gjord efter Per Mobergs recept...Kan ju bara säga som så att mina pojkar gör godare!


 

Till kaffet smaskade vi i oss karameller!

I dag fick Kasper en akuttid till tandläkaren och fick fixat sin onda tand! Skönt att slippa gå hela helgen med tandvärk!

På söndag åker vi eventuellt till Umeå och hälsar på Jesper och Linnea! Det ska bli jätteroligt!

Eventuellt att vi går på Noliasmässans sista dag och äter langos:-)

Vovvarna och Nisse får följa med på resan!

Nu skickar jag en stoooor kram till er allihopa <3<3<3<3<3<3

Läste föresten att jag skulle få ett roligt penningabud i dag...om 30 minuter är dagen slut så jag ska nog sluta läsa horoskop nu:-)ty inget uppsving på den fronten ännu!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se