Direktlänk till inlägg 23 augusti 2013

Fredagäftermiddag

Av Kajsa - 23 augusti 2013 18:09

Nu mina vänner har jag jobbat en hel vecka på nytt ställe och dirket jag kom in där kändes det jättebra! Just nu(kanske lätt att säga efter bara en vecka) trivs jag väldigt bra där...med både barn och personal! Det enda smolket i bägaren är förståss avståndet men det går finemang det åxå sålänge det inte blir snöstorm  

Att sen Algot och Viggo går där på skola/förskola överväger allt...varje dag har jag fått kramar...Herregud vilka underbara pojkar     I dag när jag for hem och ropade "Hejdå" kom några styckna och ville ge en "klam"(kram för er som inte fattar)

Nåja nu en resume sen sist...


Jag, Elli och Mervi for häromsöndags till Nikkala för att kolla in "Mustapartamarknadens" sista dag...Mkt fint fanns att inhandla och mkt gott att smaska på...Vi köpte fika och satte oss vid kanten och njöt av sång och musik! En härlig dag fick jag i mitt hjärta...bara mej själv att tänka på  

   

Underbar utsikt var det! Så häftigt att se båtarna komma mot hamnen, just då önskade jag mej en båt så stor att man kan semestra i den...typ som husbilen fast på vattnet!


 

Med ett ben kvar och två hundar som ville ha det var det bäst att lägga upp det på kaminen så att ingen fick det...MEN nog fick vi ha koll på höjdhopparen Eddie...hahaha...där satt han på soffkanten och pep och tog sats men sen vågade han inte språnget i allafall...sötnospojken min! 

Årets semester gick till Umeå och till Jesper och Linnea    Vi for med husbilen och sovde på Nydala Camping som var helt ok! Eddie skällde INTE EN GÅNG till nån eller nåt för han hade så mkt annat att koncentrear sej på...alla lukter!

Pontus och Frida sovde hos Jesper och Linnea men vi var allihopa ute på stan och roade oss   
    

Yatzy ... korsord ... film...mm roade oss på tur och returen, Det är en fördel med husbil att man kan göra andra saker medan man åker, däremot om man har husvagn kan man ställa den på campingen och åka runt med bara bilen!Vi var allihopa ute och åt på nån utrikesrestaurang, där fanns nåt gott för oss alla, fast Kasper sa att den typen av mat inte riktigt var hans grej  Det var både gott och roligt för vi var tillsammans där allihopa! (av oss som var där menar jag)   

Eddies givna plats var i passagerarstolen vare sej nån av oss satt i den eller inte...


 

Hos Jesper och Linnea var det jättefint! Vi åt frukost där varje morgon och jag kommer att känna den mysigheten i mitt hjärta lääääänge!


 

T om Eddie tyckte det var mysigt och skönt där! Mattan som dom hade i teverummet var så mjuk och skön att han både rullade och ålade på den.


 

Linnea noppade jordgubbar till en av frukostarna! Tyckte att bilden såg så smaskig ut!


En av kvällarna grillade vi på campingen...så oförskämt gott var det och mysigt åxå för den delen eftersom det ju hade börjat bli mörkt utomhus!


   

På hemvägen stannade vi och åt lunch på en pizzeria! Gott!


 

En som var sketaglad när vi kom hem var ju min fina Buzzpojke! Han blev ju hemmavid med Lydia och Simon då han ju hade trimtid att passa, ingen nöd har det gått på honom alls...och det visste jag för Buzz tycker lika mkt om Lydia och Simon som han tycker om mej!


 

En annan som var glad det var ju Nisse! Oj vad han kramade om sin husse och ville inte gå från hans famn!

Jaha sen kom vi ju som sagt var hem och efter några dagar gick tvättmaskinen sönder och nu har jag hall och tvättstuga full med smutstvätt...men som grädde på moset skall vi i denna afton koppla ur det gamla aset och koppla in den nya fina maskinen!

Vi har åxå vart några svängar hem till Pello för att få mysa med mamma och pappa!

Nåja denna helg kommer att gå fort eftersom jag har så mkt att göra och sen för att jag inte har börjat göra nåt ännu...hahahaha...sitter bara och suger på karamellen...typ att jippie...snart får jag tvätta!!!

STOOOORA kramar till er alla vare sej ni tror att ni behöver nån eller inte!             


 
ANNONS
 
Ingen bild

amma

23 augusti 2013 20:43

Roligt att läsa din blogg och se alla bilderna. Hoppas att tvättmasinen fungerar bra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se