Direktlänk till inlägg 30 augusti 2013

Fredagkväll

Av Kajsa - 30 augusti 2013 19:24

Jamen att veckan har gått fort! En jobbdag...två sjukdagar samt två kursdagar!

Just nu ligger jag i soffan och fryser...tror att jag får vänt förgäves på en kopp kaffe...känner att jag helt klart är värd den koppen!

När jag kom hem i dag tog jag givetvis först en prommis med Buzz...sen hängde jag ut en tvätt och la in en ny i maskinen därefter diskade jag och som kronan på verket gjorde jag middagen...så när mannen i mitt liv kom hem var middagen klar...så visst fariken är jag värd en kopp kaffe serverat till soffan...


 

Firat mellansonen har vi ju åxå gjort härom veckan och extra roligt var att Jesper&Linnea kom för att fira honom! 

Eddie är ju som sagt var alltid framme då det är nåt ätbart på gång och när vi vispade grädde kunde inte Lydia låta bli att ploppa en gräddklick på hans nos...taskigt läge tyckte vi eftersom hans tunga inte nådde till grädden... 

Jag och Elli har vart hos mamma och pappa där vi hjälpt till med ditt och datt...eller rättare sagt var det Elli som gjorde det mesta eftersom jag var så hysteriskt trött!Naturligtvis löste vi melodikrysset tillsammans åxå...notera att det inte var i lördags utan veckan före! 

Jag har som sagt var inte mått så bra i veckan, feber och ont i huvudet...I onsdags fick jag dessutom migrän...usch så sugit det kan vara i bland...jag kunde inte ta min Imigranspruta heller då jag säkerligen hade överkonsumerat Alvedon och Panodil...Kasper kom med en kall och blöt handduk som jag la på pannan...Jag hann just och just lägga mej i sängen så kom Buzz skuttandes och la sej på min mage...å där låg han nästan två timmar till Eddie kom och väckte mej och tänk att då hade migränen gått förbi! Skönt var det och roligt att bli väckt av en ivrig liten go Eddie...Buzz kollade och suckade sen hoppade han ner från sängen och gick ut i köket och hälsade på Pontus och Frida:-)   

Eddie och Buzz är som syskon ibland och vad det känns gött i mitt vovvehjärta när jag ser dom två tillsammans! 

Eddie är ju verkligen en kille som gillar värme så han förflyttar sej efter hur solen skiner in genom olika fönster:-) 

Här har han dessutom sällskap av Buzz:-)


 

Jag ligger i soffan och fryser...helt plötsligt hoppar Buzz upp på min mage och tittar uppfodrande på mej...jag vet att han vill nåt men det är ju faktiskt liiite småkul att reta honom lite...


...Då kommer han ruskigt nära och stirrar rakt in i mina ögon..."Ska vi gå ut" frågar jag...Då blir han såklart hysteriskt glad så det var ju bara för mej att klä på mej och gå ut:-)   

Nu ligger han helnöjd på mina ben och sover!

Sitter och tittar på Postkodmiljonären och såklart kommer tårarna när jag ser hur glad dom blir som vinner!

Familjens "bölfia" det är jag det!

Nu känner jag kaffelukten så antagligen vankas det en kopp här!

I morron är det 7 års kalas som gäller...plus att min Jesper haft körkort i 7 år!

I dag när vi kursade i stan på en skola kom MIN mellanpojke och hans arbetskompis in för att göra ett jobb...herregud jag blev så stolt att mitt hjärta höll på att hoppa ut genom öronen...hahaha!

STOR kram till er allihopa!            


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se