Direktlänk till inlägg 17 oktober 2013

Tidigt en torsdagsmorgon

Av Kajsa - 17 oktober 2013 04:17

Godmorron! Undrar just varför hashtagning är så viktigt och populärt...vet nån? Själv tycker jag det bara svamlar till texten...

Sitter vid datorn en stund medan kaffet kokar...sömnen har ju en tendens att vara lite oberäknelig då man oroas av nånting eler någon!

 

 

Fick sån fin blomma av Janne häromdagen! En Azalea!

 

 

Min trogna fina vovvsing! I vått och i torrt är han min...Janne kallar han för skuggan...hihihihi...Men Buzz är en sån klok liten varelse...han läser av en direkt...

 

 

 

Just nu är även Eddie här eftersom husse jobbar! Han är åxå en speciell liten vovve...kryper under täcket när han är trött...sitter och piper när vi äter eftersom han åxå är så väldigt sugen på en smakbit...Han har dessutom fått dille på att gräva i min väska...allt tar han och jag har verkligen fått jaga honom...förbaskat charmigt tycker jag ju givetvis eftersom jag älskar dessa härliga kärleksfulla fyrbeningar!

 

 

 

 

Här har Algot fått Fannys koppel och är värre stolt över att få gå med henne! Det är Fridas fina vovve som verkar trivas väldigt bra med Eddie och Buzz.

 

 

 

Bakade bullar härom dagen och faktiskt blev dom väldigt goda...så det så!

 

 

Utedag på arbetet häromdagen, väldigt trivsamt!

 

   

Lydia överraskade mej och alla andra i familjen med att göra en tårta...åh så den var god...att hon och Simon dessutom städat huset gjorde inte saken sämre:-)

 

 

 

Höstbrasan på byn blev en succe och förhoppningsvis blir den återkommande! Bilden visar Lailas parisare!

 

 

 

Grannens katt kikade in genom fönstret och Nisse blev så klart nyfiken...fast då han den dra...men fåglarna var ju kvar!

 

 

 

 

Nu ska jag dricka kaffe och läsa lite för att se om ev sömnen hittar tillbaka denna natt eller om det ist blir tidig kväll i kväll...

STOR kram till er alla om behöver en             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se