Direktlänk till inlägg 1 april 2014

Så är det bara...

Av Kajsa - 1 april 2014 09:29

Halvsitter i soffan efter nattens prövningar av diverse vomeringar och funderar lite...För några år sedan skadade jag knäet då jag skulle ut och springa och efter det har det inte varit som det brukar.

Menisken i ena knäet var skadat och det skulle ha behövts en operation men eftersom jag hade båda knäna i artros så gjordes det ingen op!

Jag har klarat mej bra med prommenader och cykling men i början på december fick jag nåt så otroligt ont under båda mina fotsulor...inte nåt syntes och jag led verkligen... tillslut ringde jag Hälsocentralen och fick komma dit. Alla proverna var bra och jag skulle få en remiss till Sunderbyn där jag skulle få uppleva lite ström under foten...det ska jag göra nu på torsdag. Eftersom jag inte har kunnat prommenera till fullo utan endast gå typ långsamma prommisar med Buzz så har min artros försämrats. Jag är så stel i de flesta leder och har hela tiden värk...knäet låser sej fortfarande och ibland får jag bita mej riktigt i tungan för att härda ut! Nu håller jag tummarna så hårt att felet skall hittas och jag får hjälp så att jag kan börja prommenera och få må bättre.

En vän till mej har köpt nypon på Hälokosten som skall vara bra för just artros så det ska jag minsann testa!

 

Jag har börjat sticka sockor åxå...hahaha...blir manisk när jag börjar med nånting men nu har det vart lite stilltje i stickandet eftersom jag faktiskt hör och häpna inte har riktigt orkat.

Sockpar nummer 17 har jag börjat på och tänker att mina syskon och syskonbarn åxå skall få stickade sockar  

I lördags har mitt yngsta barn fyllt 14 år...tänk hela 14 år...och några veckor innan fyllde mitt äldsta barn 34 år...

Jag funderar på att måla om köket igen...just nu är det rött men jag skulle vilja ha det vitt...Jag älskar färger och vill ha ett färgglatt hem men just köket skulle vara finast som vitt för då kan jag piffa upp med färger...

Tänk att vi är redan i Aprilmånad!!! Hoppas verkligen att denna sommar blir fin och solig så att vi får njuta av sandbankar och altanhäng!

Nu mina vänner ska jag ta fram stickningen!

STOR kram till er alla som behöver en!             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se