Direktlänk till inlägg 30 augusti 2014

Redan snart september...

Av Kajsa - 30 augusti 2014 23:53

Att tiden har gått fort! Jag har varit hemma sen 9 maj...sjukskriven!
Trodde aldrig att det skulle hända mej...trodde aldrig att den dagen då jag stannade kvar i min säng skulle hända...inte mej!
Tecknen har kommit för flera år sen...sen har de blivit mer och mer...tätare och tätare...
Jag har alltid haft svårt att säga nej...jag tycker om att hjälpa andra...att lyssna...att finnas till för nån som har det jobbigt på olika sätt...jag vill vara en bra människa...och en bra människa säger inte nej...eller hur?
En bra människa orkar jobba...ta hand om sin familj...sköta tvätt... Städa...fixa mat...betala räkningar...
En bra människa ligger inte i soffan och gråter för att hon inte räcker till...
En bra människa tar hand om sina vänner... Hälsar på dom och ringer ibland...
En bra människa säger inte nej...
Ja mina vänner! Utmattningssyndrom finns det nåt som heter...syns inte utanpå men känns väldigt mycket inuti!

"Men vad fan människa! Skärp till dej! Ut och jobba! Sitt inte här och gräv ner dej! Men herregud människa! Börja tänk positivt"
Det är bara en bråkdel av vad jag fått höra...
Fast har man inte själv råkat ut för detta så vet man ju inte egentligen hur det är...
På morgonen dricker jag kaffe och går ut med hundarna...sen måste jag vila lite...teven är på men utan ljud...stereon har varit tyst väldigt länge...
Jag tar fram min bok...läser några sidor...fattar ingenting...tar fram ett korsord...hittar inte orden...
Plötsligt minns jag inte hur fasiken jag stickar en häl...jag som gjort snart 30 par sockor...
Jag älskar min familj!
Till min familj bla fem hundar... Utan hundarna hade inte jag orkat!
Hundarna måste ha mat...dom måste gå ut flera ggr om dagen...dom ligger nära mej...på soffan...vid mina fötter...
Jag har själv två hundar och det övriga är mina barns och deras respektive!
Hundarna förstår mer än vad vi människor tror!
Jag blir lugn av dom...får energi av dom...och massor av villkorslös kärlek!
Ljuset finns i tunneln...jag har sett det!
??????

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cessi

31 augusti 2014 08:39

Vilken underbar bild .Mycket bra skrivet och beskrivet.

 
Ingen bild

Linnea

31 augusti 2014 08:54

Det tar den tid det tar att bli frisk :) så är det bara. Krya på dig och njut av de små sakerna omkring dig :)

 
Ingen bild

S

31 augusti 2014 11:42

Kram på dig fina fina Kajsa! Alla de där människorna som sagt så till dig ska ha en redig käftsmäll! US är inget att skämta om, det är väldigt verkligt och det tar tid att återhämta sig från det - låt det ta exakt den tid det tar för din kropp att återhämta sig och försök aldrig få till tillfrisknandet snabbare. Det blir bättre, som du skriver - ljuset finns där <3. Kram kram!

 
Ingen bild

Majsan!

1 september 2014 06:44

Massor av kramar <3

 
Ingen bild

aegnes

3 september 2014 17:19

kryaådigkramar i massor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se