Direktlänk till inlägg 5 oktober 2014

En natt i oktober

Av Kajsa - 5 oktober 2014 03:37

Men oj så dagarna har runnit i väg! Redan oktober!
Har redan smakat på årets första julmust och den var mumsig vill jag lova!
Jag är ännu sjukskriven och väntar på att allt ska vända!
Allt blir så grötigt i mitt huvud när det kör i hop sej! Det känns oerhört jobbigt att inte vara den som i alla lägen fixar allt! Jag fixar verkligen inte allt...och vet inte om jag någonsin kommer att göra det igen.
Min sömn har dock vänt sej från obefintlig till överdriven! Jag är så vansinnigt trött så nätter som denna med sömnlöshet har blivit sällsynt!
I går var jag och Elli hem till mamma och pappa! Det känns alltid så bra att åka hem! Vi brukar lösa melodikrysset tillsammans och i går var det inget undantag?
Klockan är halv fyra...de andra sover...Buzz och Sun ligger så nära mej ?
Nu ska jag och mitt grötiga huvud räkna lite får och se om det hjälper...
I morgon hoppas vi på en solig dag!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Elli

5 oktober 2014 07:06

Vad bra att du har börjat sova bättre!

 
Ingen bild

Eva

5 oktober 2014 11:55

Fina Kajsa!
En dag vänder det, när du fått den vila du så väl behöver.
Stor Kram

 
AFA Försäkring

AFA Försäkring

17 oktober 2014 09:36

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

Vänliga hälsningar
Pernilla
AFA Försäkring

http://www.afaforsakring.se

Kajsa

4 december 2014 21:10

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se