Direktlänk till inlägg 10 oktober 2014

Fredag

Av Kajsa - 10 oktober 2014 11:19

Att veckorna går fort! Eller så är det i mitt huvud livet bara svischar fortare och fortare.

I går var min mamma här på besök i några timmar och det var så mysigt, lugnt och skönt. Vi drack kaffe, löste korsord och var ute med hundarna. Det känns alltid så kravlöst att umgås med min mamma! Vi bara är liksom!

Samma sak när lillasyster kommer hit...vi kan sitta och läsa tysta i soffan och bara vara...

Å mina älskade hundar...vad gjorde jag utan dom!På kvällarna skall Nisse ha sin matskål i vårt sovrum på byrån...Han väger lika mycket som Sun och är nog en av de mysigaste katter jag vet! han blir överlycklig när kasper kommer hem från skolan och vet inte hur mkt han ska goas då. När jag eller nån annan tränar inne med hundarna och han hör ordet "sitt" så kommer han springandes med andan i halsen och sätter sej jämte dom och håller upp sin ena tass för att få vara med i Frolic utdelningen      

Å våra underbara JRT! Här sitter Cosmos,Sun och Buzz på rad och väntar på att Lydia ska busa med dom! Lydia har lärt Cosmos "rulla runt" Mina försök med Sun känns som att tvångsrulla en konserburk med ben...men skam den som ger sej! Snart ska även hon kunna det! Buzz är min trogna älskade vovve, han följer mej i ur och i skur och blir fasligt lessen om jag går utanför dörren utan honom..."Vill du följa med" brukar jag fråga och då blir han så överglad att han knappt vet åt vilket håll han ska. 

Å denna älskade Wille som kommit in i familjen tillsammans med Malin! Han har hittat sin fristad på köksbänken där han ligger och spanar! han är bland det snällaste som finns! När han och Eddie sover över ligger han brevid mej på kudden och snarkar...tills han vill upp på morgonen och få mat och gå ut...då drunknar man nästan av hans lyckliga ansikts ansiktslick. Sun älskar att leka med Wille och det är därför som han behövde en fristad   


Om Eddie skrev jag i mitt förra inlägg och la även dit en bild på honom, han är en speciell varelse i vårt liv!

För tre år sen var Pontus och hans kompis med om en trafikolycka där han skadade sin hand väldigt illa. Nästa vecka ska han på kolla till Sunderbyn för att planera ett ytterligare op som gör att han kan använda den bättre.


Nu skickar en STOR kram till alla som behöver en!             

 
ANNONS
 
Hjärtebarnsmamman

Hjärtebarnsmamman

10 oktober 2014 12:53

Hej! Hittade in här genom att googla på "hjärtebarnsmamma" och hittade dig överst. Kikat lite i bloggen men hittar ingen info... *pinsamt*... har du ett hjärtebarn?

Kraam

http://hjartebarnsmamman.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se