Direktlänk till inlägg 13 oktober 2014

Måndagkväll

Av Kajsa - 13 oktober 2014 21:39

I dag har jag haft en bra dag! Inget stress! å det är faktiskt tur eftersom min förbaskade rygg har värkt så in i baljan...typ ryggskott!

På förmiddagen har jag och Malin varit ute med hundarna på ängen och i skogen, att dom har sprungit! Mina två är fortfarande trött efter det...ja iallafall Buzz...Sun behöver bara få ett tecken av nån så är hon igång!


 

Jag har påbörjat en liten trimning av Suns päls och hon är då stilla och ser ut att gilla det...men vi har bara kört korta intervaller...i morgon blir det en längre session...hon är så lurvig och söt   ...pälsen blir alldeles lockig när hon är ute i fuktigt väder! Malin fär trimma hennes huvud så tar jag övriga kroppen...det gäller ju bara att få henne(Malin) att gå med på det   


 

Å denna Wille...han gillar verkligen att ligga och spana ut genom fönstret...i dag valde han att ligga på mattunnan...

Fina snälla älskliga Wille   


 

Detta är en utav mina favoritvarianter på en god macka till morgonkaffet! Den andra med mandariner är lika smaskig. Ni som är skeptiska...prova!


 

En blomlåda har jag gjort fint ini! Å det räcker för mej!


 

Den här fina Orrefors skålen fick jag i födelsedagspresent av mamma och pappa! Den är så jättefin! Barnbarnen tömde snabbt den på innehållet och det var därför mamma hade åxå fyllt den! Mamma har fått denna skål av sin mamma och sina bröder en gång i tiden...vill minnas att hon berättat att hon önskat sej en ryggsäck men fick en skål istället  


 

Här sitter min älskade mamma   och löser korsord! Eller om jag ska vara ärlig så fyller hon i det som jag och Lajla har missat...hahahaha...


 

Fick en present av min pappa som han slagit in i detta fina papper som pappa haft när han hade affären! Såklart jag har sparat pappret!


I dag har det snöat ymnigt...nästintill snöstorm som stockholmarna skulle ha sagt...hahaha...skojar bara den fastnade bara på träden...Men det kändes bra att kom lite snö, blev en bra stämning i mitt hjärta...fast Buzz var besviken, han älskar snö! Ska bli roligt att se hur Sun reagerar på snön.

I morgon blir det Hälsocentralbesök för mej och det brukar rendera i en väldigt trött och slutiskallen dag dagen efter.

Fattar inte varför det stundomtals blir så grötigt i mitt huvud?

Nu ska jag hoppa i säng och se en komedi till jag somnar...brukar ta fem minuter...

STORA kramar till alla som behöver en             

Å kom i håg: NOTHING ELSE MATTERS!!!!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Cessi

14 oktober 2014 00:24

Oh vad mysiga bilder.Bra att det känts lugnt <3

 
Sandra

Sandra

14 oktober 2014 23:47

Väldigt fina bilder :)

http://www.faces.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se