Direktlänk till inlägg 14 oktober 2014

En stilla undran...

Av Kajsa - 14 oktober 2014 18:45

I bland...bara i bland...fast ändå tillräckligt ofta för att jag ska börja fundera och tänka på det...så undrar jag villken syn människor har på oss som "ramlat in i väggen"

Var är förståelsen och empatin? När hjärnan blir full av olika ljud och bara skriker i ren protest...alltså bara i huvudet...

Inte en fråga på 6 månader hur jag mår...

Jag har blivit tystare...och vill ha det tystare åxå...Jag och min hjärna vill att man pratar en i taget...vi vill heller inte ha teven på så högt ljud...Jag och min hjärna har inte haft radion på sen i maj...För några veckor sen beställde och fick jag senaste "Hammerfall"skivan...som jag ännu inte har lyssnat på...

Sen är jag ju så vanheligt trött! Förut kunde jag ligga vrida i sängen hur länge som helst innan jag somnade...plus att jag vaknade och var vaken flera timmar mitt i natten...nu är dessa vridningar och vakor mkt sällsynta omän de finns! 

Men som sagt var så finns ju ljuset där i tunneln...det tar tid och får ta tid bara det blir bra...helst bättre!

I dag har jag varit på ännu en Mindfulnessträff!  Idag var det svårt...Mindfulnessyogan gillade jag väldigt mkt! Jag tror att det kommer att bli människa av mej till slut...kanske inte en likadan som jag var innan detta hände men ändå en bra människa...

Jag har väldigt lätt till skratt och skrattar gärna och mkt MEN det finns en slags sorg i mitt hjärta...många vänner som jag inte har hälsat på eftersom jag mått så dåligt...många möten som jag ställt in eftersom jag inte orkat...

STORA VARMA kramar till alla som behöver en!             


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se