Direktlänk till inlägg 4 december 2014

19 dagar kvar till jul...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt!

Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej...

Att vara långtidssjukskriven för en utmattningssyndrom som för övrigt inte "synns" är varken roligt eller lätt!

Hjärnan måste vila så fort jag gjort nåt! I lördags var jag med min vän Lajla och kikade på julmarknaden inne i Happis...det straffade sej för sen var jag helt däckad i två dagar! Jag måste planera när jag ska handla eller gå på banken eller till vårdcentralen...Kan inte för mitt liv förstå att det ska kännas så svårt ännu efter 7 månader...Alla som varit här var jag är säger att det tar tid att komma tillbaka till sitt arbete om man överhuvudtaget kan komma tillbaka heller...det finns ingen garanti.

Jag har varit trött till och från i några års tid och gått på i hög hastighet och aldrig sagt nej till nånting och det straffar sej nu! Men jag försöker att se ljust på framtiden och vill verkligen börja må bra och orka mer men som det är nu så blir jag så fruktansvärt överstressad över minsta lilla!


 

Här ser ni ett av de fyrbenta ljusen i mitt liv! Min fina älskade Buzz   Han är så klok och sviker aldrig! Jag vet att jag är tjatig om mina hundar men utan dom hade jag inte klarat av livet helt enkelt! Den bästa tearpin i hela världen!


 

Min fina älskade prinsessa Sun     har nu vid 8 månaders ålder visat sej vara lika trogen som Buzz! Hon är 100% pålitlig och fruktansvärt glad och busig. Hon har just haft sin första löpperiod och jag tyckte det var skitjobbigt och äckligt och hade starka funderingar på att kastrera henne MEN med hennes enorma psyke som hon visat hittills så vore det förkastligt att vara så drastisk!


 

Fina älskade Wille   som kommit in i familjen! Han har sin plats på bänken där han ligger och spanar på katten genom fönstret och som gärna kommer i famnen och myser en stund! Hans otroligt blöta pussar gör så att hjärtat svämmar över. Wille och Sun har hittat varandra och busar ibland så både Eddie och Buzz går och gömmer sej!
 

Sist med absolut inte minst älskade Eddie   Gosigare hund får man söka efter! Här har han krypt in i min ylletröja...När "pojkarna" sover över här så har jag alla fyra nära mej...Wille sover brevid på min kudde och Buzz brevid och Eddie sover under täcket vid knäna och Sun brevid...Det är en sån enorm lycka att få vara med dessa älskade hundar! Vi går ut på bestämda tider vilket är bra för både dom och mej!


 

På julmarknaden brann det i såna här tunnor och det var både mysigt och fint!


 

Lydia har ju Suns bror som heter Cosmos   vi träffar inte honom så ofta men ibland får jag ett sånt sug efter denna fina älskade buse och då är det bara att åka till honom eller så kommer han hit! Han är så duktig och speciell...och verkligen lättlärd! jag älskar hans svart nos med rosa område!


 

Denna fåtölj har jag dragit in till teverummet för att kunna sitta bekvämt då jag virkar...eddie gillar åxå den...och speciellt om det ligger nån gosig tröja i den!

 

Sun har vart och blivit trimmad och nu ser man hur fina ögon hon har! Hon hade varit jätteduktig och hela hon blev som en annan hund!


 

Buzz är den absoliut stiligaste Jack Russeln som finns på hela jorden, även han nytrimmad!

 

Willes plats! Här står han och viftar på svansen när han ser Pontus och Malin komma på gården! Annars är det hans liggplats där han har koll på läget där ute!


På teven är det just nu Jul med Ernst...fattar inte hur han orkar hitta på så mycket...han måste ju ha huvudet fullt med ideer!

Jag vill åxå ha mitt huvud fullt med ideer men det ryms ju ingenting där just nu!

Janne har börjat måla halltaket och det kommer att bli jättefint! Väggar och tak ska bli vita! Sen har jag fått förmaningar av malin att INTE spika upp nånting på väggarna utan henne och det är jättebra för hon kan hjälpa mej att få det fint utan att bli överfullt och plottrigt! Det är jag tacksam över!

Nu ska jag virka färdigt min kjol så att jag får börja montera den, ska bli så spännande att se hur fin den kommer att bli!

STORA kramar till er allihopa vare sej ni behöver eller inte             


 
ANNONS
 
Jossan

Jossan

4 december 2014 22:08

Hejsan. Jag har en tävling som pågår nu fram till nyårsafton.
Vill du vara med, så följ de lätta reglerna i det här inlägget.
http://mynameisjossan.myshowroom.se/vinn-valfri-vara-fran-butiken/

Har också en annan tävling.
http://mynameisjossan.myshowroom.se/tavling-3/

Den här tävlingen pågår till 27/12

Var gärna med i någon av tävlingarna eller varför inte båda?

Mvh Josephine

P.S Älskar hundar och dina är så otroligt söta. Hur många har du?

http://mynameisjossan.myshowroom.se

 
Inger

Inger

25 december 2014 16:32

God Jul på dig! Så kul att du tittat in hos mig ... hoppas du blir piggare när ljuset återvänder. Här har vi verklig kyla idag, -21 ... det ty

http://www.snartmormor.bloggagratis.se

 
Inger

Inger

25 december 2014 16:34

God Jul på dig! Så kul att du tittat in hos mig ... hoppas du blir piggare när ljuset återvänder. Här har vi verklig kyla idag, -21 ... det tycker jag är för kallt! Nu krånglade jag till det och skickade iväg innan jag var färdig ... men ha en fin julhelg och ett gott nytt år på dig/kram Inger

http://www.snartmormor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 14 oktober 2014 18:45

I bland...bara i bland...fast ändå tillräckligt ofta för att jag ska börja fundera och tänka på det...så undrar jag villken syn människor har på oss som "ramlat in i väggen" Var är förståelsen och empatin? När hjärnan blir full av olika ljud och ba...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se