Direktlänk till inlägg 25 december 2014

Juldagens afton

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igång mej själv för att behaga andra...inte vara överduktig och mesig och snäll...För jag tror att om jag ändrar mitt tänk lite egoaktigt så kommer jag att börja må mkt bättre och komma i gång med livet och jobbet fortare! Smart va!

 

 


8 par Lovikkavantar har jag stickat...sen sa det stopp och belägg och nu håller jag på en kofta till mej själv! Jag tror jag virkade minst femtio OS mössor...stickat trettio par sockar...virkat hundra afrikanska blommor...virkat tre kjolar och dessa vantar...

 

 

 

Wille spanar på Gråben som är en katt och som bor hos oss fast ute... ibland kommer hon in...vi ger henne mat varje dag och när hon spatserar över gården sitter denna man som klistrad på bänken!

 

 

Min Lydia gör hallonkola!

 

Eddie har sin givna plats på kudden...helst skulle det finnas en pläd där åxå så han får bädda ner sej lite...om man fryser är det allra mysigast att ha Eddie kring sej för han värmer gött!

 

   

Min bil fick hastigt och lustigt transporteras till verkstan med hjälp av SFL transport och assistans! Först lät det som om jag skulle komma billigt undan men sen visade sej att jag måste få bytt generatorn...så vi får väl se om min skrynkelpassat fixar det!

 

 

Malin och Viggo kokar skumtomtefudge!

 

Gissa vem som gömmer sej under denna nya filt som är inköpt på Ica Maxi? Jo Eddie förståss...

 

   

Uppesittaraftonen brukar vi ha grannarna här på skinkprovning och då dricker vi jullöl eller must och ätermackor med skinka på och har riktigt trevligt. Denna afton fick jag nöja mej med mjölk i glaset då jag förmodligen fick nån inflammation i en trasig tand och så fort jag tog nåt sött i munnen sprängde det i tanden... På julaftonen såg jag ut som en hamsterråtta på kinden och nu i dag på juldagen ser jag fortfarande ut som en dito...i morron ringer jag 1177 för nu gör det inte ont i tanden men nåt galet är det för jag känner mej väldigt opasslig och trött och har haft lite feber till och från.

 

 

Denna fina broderade tavla fick jag av en vän och jag älskar den!

 

 

Buzz och Sun satt i fönstret och väntade på Eddie och Wille...sen när bilen kom sprang dom till köksbänken och spanade ut mot gården och grinade väldigt högt när dom såg pojkarna komma!

 

 

Lydia sitter på julaftonen med sin goa Cosmos som inte fick tigga...svårt när alla satt vid bordet...men vi löste det bra och turades om att underhålla grabben!

Vi hade en rolig och bra julafton i går. Jag tror att alla var nöjda...eller jag hoppas det iaf!

Flickorna och Kasper hjälpte till att fixa med maten och det gick så jättebra!

Just nu ligger Eddie och Buzz med mej i sängen medan Sun och Wille idkar soffhäng med Janne och famme.

Jag hoppas det blir lite mildare väder i morgon för Sun tycker inte om kyla hon...Nu i kväll låg Eddie i fåtöljen framför brasan och Sun på golvet...

Nu skickar jag stora och varma kramar till er alla som behöver en             

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Majsan

25 december 2014 22:06

Många kramar till dig också bästaste Kajsa <3

 
Ingen bild

mamma

25 december 2014 23:34

Gör så att du får hjälp snarast, man ska inte gå och vänta.
Fortsätt att ta det lugnt.

 
Ingen bild

Elli

26 december 2014 06:15

Ring mej sen så hänkar jag med till vc. Sedan måste du hjälpa mej att hitta min gamla blogg! Pöss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43


Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga. Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Av Kajsa - 14 oktober 2014 18:45

I bland...bara i bland...fast ändå tillräckligt ofta för att jag ska börja fundera och tänka på det...så undrar jag villken syn människor har på oss som "ramlat in i väggen" Var är förståelsen och empatin? När hjärnan blir full av olika ljud och ba...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se